Pyöräilijät laskevat Mallorcan mäkiä

Kevään pyöräilyviikot Mallorcalla 23.4.-7.5.2024

Ajankohta: 1 viikko 23.–30.4.2024, 2 viikkoa 23.4.–7.5.2024
Kohde: Alcudia, Mallorca
Hinta: alk. 1 085,- /vko

 • Vaihtelevat pyöräilyreitit
 • Välimeren upea ilmasto
 • Kokeneet pyöräilyryhmien vetäjät

Lähde nauttimaan keväisistä maisemista ja kohottamaan kuntoasi pyöräillen Mallorcalle. Aktiivisella pyöräviikolla pääset kokemaan vauhdin hurmaa ja nauttimaan vaihtelevista maisemista saman henkisessä seurassa. Kokeneet pyöräilyryhmien vetäjät johdattavat sinut parhaille reiteille, ja ohjelma pitää sisällään kevyttä venyttelyä sekä palauttavaa lepoa kauniin Alcudian maisemissa. Voit osallistua joko viikon tai kahden viikon mittaiselle aktiivilomalle. Kevään pyöräleireillä ryhmien vetäjänä toimivat pyöräilykonkarit Kari Mattila ja Kari Silpiö.

Pyöräilijä ja meri taustalla
Hotelli Zafiro Tropic
Pyöräilijät tekemässä nousua

Lisätietoa

Viikon aikana ajamme yleensä kahdessa ryhmässä, joilla on erilainen keskivauhti ja niitä voi vaihtaa oman tason mukaiseksi. Pyöräilyyn tarvitaan hyvää peruskuntoa sekä aiempaa harrastuskokemusta maantiepyöräilystä. Lisäksi pyöräilyreitit sisältävät paljon korkeuseroja eli paljon eriasteisia nousuja sekä laskuja. Tämä aktiiviloma sopii sinulle, joka haluat harrastaa maatiepyöräilyä huikeissa maisemissa samanhenkisessä seurassa. Yhteisiä pyörälenkkejä on viikon aikana yleensä kolmesta viiteen riippuen valituista reiteistä sekä vallitsevista sääolosuhteista. Voit ottaa mukaan oman pyörän tai vuokrata koko matkan ajaksi pyörän kohteessa yhteyshenkilön kautta.

Aktiiviloman tarkempi viikko-ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme tekijänoikeudellista syistä.

Matkan hinta

Yksi viikko 23.–30.4.2024
1 085,-/henkilö kahden hengen huoneessa (Kaksio allasalueelle päin kahdelle), +230,- kun majoitut yksin.

Kaksi viikkoa 23.4.–7.5.2024
1 110,-/henkilö kahden hengen huoneessa (Kaksio ympäristön suuntaan kahdelle / yksiö puutarhaan päin kahdelle), +280,- kun majoitut yksin.

Jos olet lähdössä yksin matkalle, tulee sinun varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa.

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Palmaan
 • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
 • Matkatavarat lennolla (15 + 5 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk
 • Monipuolinen viikko-ohjelma

Lisämaksusta:

Ohjaajat

Mallorcan pyöräilyohjelmasta vastaavat yhteistyökumppanimme Kari Mattila ja Kari Silpiö

Mallorcan pyöräilyviikon ohjelmasta vastaavat yhteistyökumppanimme Kari Mattila ja Kari Silpiö. Yhteisiä pyörälenkkejä on viikon aikana yleensä kolmesta neljään 3-5 riippuen viikolle valituista reiteistä sekä sääolosuhteista. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kari Mattilan maisemaryhmän vauhti on rauhallisempaa, noin 20 km/h. Pyörälenkkien pituudet ovat 40–80 km. Matkan aikana pidetään lyhyitä juomataukoja ja 1–3 kahvitaukoa. Tämän ryhmän lenkeillä ei ajeta vuoristossa.

Kari Silpiön ryhmässä pyörälenkkien pituus vaihtelee 80–150 km. Mallorcan pikkutiet tulevat tutuiksi, ja nousumetrejä käydään keräämässä vuoristossa. Lenkkien keskivauhti on noin 25–28 km/h, ja lenkin varrella pidetään 1–2 kahvitaukoa. Nämä lenkit sopivat hieman vauhdikkaampaa maantiepyöräilyä harrastaville.

Huom! Viikolla 30.4.-7.5.2024 paikalla on vetäjistä Kari Mattila.

Lisätiedot pyörävuokraukseen liittyen saa Kari Mattilalta. Sähköposti: kari.mattila@kolumbus.fi

Ilmakuva Zafiro Tropicin hotellialueesta

Zafiro Tropic

Zafiro Tropic on yksi Tjäreborgin suosituimmista Family Garden -hotelleista lähellä hienoa Alcudian rantaa ja satamaa, jossa on viihtyisiä ravintoloita sekä kauppoja. Suurella hotellialueella on paljon rakennuksia, joita ympäröi vehreä kasvillisuus

Sunclass Airbus 321

Lentoaikataulut

Menomatka: Tiistai 23.4.
Helsinki (HEL) klo 8:05 Palma (PMI) klo 11:05
Paluumatka: Tiistai 7.5.
Palma (PMI) klo 12:25 Helsinki (HEL) klo 17:25
Lentoyhtiö: Sunclass Airlines

Hyvä tietää

 • Paikat matkalle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan! Tämän matkan toteutuminen tarvitaan vähintään 15 osallistujaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Matkan varausmaksu 200,-/henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä.
 • Matkan loppumaksu maksetaan 45 päivää ennen matkaa. Lisätietoa maksamisesta
 • Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin.
 • Mikäli otat mukaan oman polkupyörän niin pyörä tulee pakata kuljetuslaukkuun ja maksimipaino saa olla 25 kg. Sunclass Airlines rajoittaa tiettyjen litiumakuilla varustettujen laitteiden kuljettamista lennoilla. Turvallisuussyistä lennoilla ei ole enää mahdollista kuljettaa esim. litiumakullisia pyöriä. Mikäli pyörässä on esim. akulla toimivat sähkövaihteet, tulee akku olla irrotettuna pyörästä ja akku tulee kuljettaa käsimatkatavaroissa. Kuljetettava akku tulee hyväksyttää lentoyhtiöllä hyvissä ajoin ennen matkaa.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-to klo 10-12)

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin