Matkat – Phan Thiet

Phan Thietissä on rantoja, kaunista luontoa ja vilkasta kaupunkielämää.
Rannikkokaupunki Phan Thiet tunnettiin aiemmin lähinnä kuuluisasta kalakastikkeestaan ja kauniista luonnostaan. Nykyään tänne Etelä-Kiinan meren rannalle tullaan ottamaan aurinkoa ja uimaan. Kaupungissa on ranta, mutta kaikkein houkuttelevin on noin kymmenen kilometrin päässä itään päin oleva Ham Thien -ranta. Phan Thietissä ollessasi kannattaa ehdottomasti käydä aistimassa eloisaa kaupunkitunnelmaa.

Rauhallista rantaelämää

Ham Thien on kymmenen kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, jolla on rauhallinen ja rento tunnelma. Alueella olevien valtavien hiekkadyynien ansiosta sateita esiintyy harvoin. Hotellit sijaitsevat komeassa rivistössä rannalla vehreän kasvillisuuden lomassa. Nälän yllättäessä löydät varmasti jonkun hyvän ravintolan pääkadun varrelta, joka kulkee rannan suuntaisesti. Myös Mui Ne Beach on erinomainen ranta, jolla on mukava nauttia leppoisasta olosta. Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, täällä on paljon muutakin tekemistä. Vesiurheilulajeja on tarjolla useita, kuten esimerkiksi purjelautailua ja leijasurffausta, ja surffausolosuhteet ovat täällä yleensä todella hyvät. Jos taas pysyttelet mieluummin kuivalla maalla, mainio vaihtoehto on vauhdikas jeeppisafari hiekkadyyneillä. Tunnetuin nähtävyys on maan suurin buddhapatsas Tuong Phat Nam, joka sijaitsee Ta Cu -vuorella, noin kolmenkymmenen kilometrin päässä Phan Thietistä etelään. Patsas on lähes 50 metriä korkea, ja tämä vuori on tärkeä keskus buddhalaisille.

Phan Thietin markkinat

Phan Thiet on tyypillinen vietnamilainen kaupunki, jossa elämänmeno on vilkasta. Phan Thiet -joki virtaa keskustan läpi, ja kaupungin satama on täynnä värikkäitä kalastajaveneitä. Lomailijoita täällä houkuttelevat luonnollisesti ranta ja luonto, mutta myös keskustan markkinat ovat mainio vierailukohde. Markkinoilla on mukava kierrellä katselemassa, tarjolla on kaikenlaista, kuten vaatteita, aurinkolaseja, kelloja, musiikkia, elektroniikkaa ja leikkikaluja. Paikalliset lapset saattavat tulla luoksesi kokeilemaan englannin taitojaan.

Asu rannalla

Useimmat Tjäreborgin hotellit sijaitsevat rannalla, joten uimaan on helppo lähteä vaikka ennen aamiaista. Hotellimme ovat saaneet hyvät arvosanat asiakkailtamme, joten olet varmasti tyytyväinen valintaasi asuitpa sitten missä hotellissa tahansa. Vietnamissa saat varmasti vastinetta rahoillesi.

Tjäreborgin matkat Phan Thietiin

Voit yhdistää Phan Thietin matkaasi myös jonkun toisen Vietnamin kohteen tai voit myös viettää koko lomasi Phan Thietissä. Yhdistelmämatkat reittilennoilla varataan puhelimitse numerosta 09-123 71.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Upeita rantoja
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Phan Thiet

Tee matkahaku – Phan Thiet