Matkat – Hanoi

Vietnamin pääkaupungissa Hanoissa on sekä pienkaupungin charmia että suurkaupungin tarjontaa. Kannattaa tutustua myös Halong Bayn kauniiseen saaristoon!
Hanoi on ollut Vietnamin pääkaupunki vuodesta 1010 ja se on maan toiseksi suurin kaupunki. Toisaalta sitä voidaan pitää myös eräänlaisena pienkaupunkina. Matalia taloja, kauniita ranskalaisia siirtomaa-aikaisia rakennuksia ja tuhansittain polkupyöräilijöitä. Hanoi on rakennettu Punaisen joen rannalle ja ranskalaisiin kulttuuriperintöihin törmää kaikkialla – kahviloiden café au lait, croissantit sekä suuret bulevardit ovat vain muutamia hyviä esimerkkejä. Hanoissa ja sen ympäristössä on paljon nähtävyyksiä, mm. Punaisen joen delta, Ho Chi Minh Mausoleumi ja sotamuseo. Hyvä tapa tutustua kaupungin keskustaan on matkustaa cyclolla eli polkupyörätaksilla.

Luolia ja autioita rantoja

Jos haluat saada ikimuistoisen elämyksen, kannattaa matkustaa Halong Bayhin ja tutustua sen kauniiseen saaristoon. Alueella on runsaasti luolia, autioita rantoja ja merestä ylös kohoavia kalkkikivimuodostelmia. Hanoin hotellimme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, lähellä vanhan kaupungin ranskalaiskortteleita.

Muiden mielipiteet kohteesta Hanoi

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Hanoi