Ilmastokompensoitu loma on kestävämpi valinta 

Tjäreborg tarjoaa matkailualan kattavimman ilmastokompensaation. Ainoana suurista matkanjärjestäjistä kompensoimme kaikki lentomatkat, kaikki lentokentän ja hotellin väliset bussikuljetuksemme sekä hotelliasumisen omissa Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C. by Sunwing -lomahotelleissamme.

Ilmastoystävällisempiä lomamatkoja

Jokaisella lomamatkalla on merkitystä, ja haluamme vähentää toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin lomakohteissakin.

Maajohtajamme ajatuksia vastuullisuustyöstämme

Maajohtajamme Christian Grønli kertoo vastuullisuustyöstämme.

Tjäreborgin vastuullisuustyö

Me Tjäreborgilla olemme luoneet kokemuksia ja muistoja jo yli 50 vuoden ajan. Toivomme, että asiakkaamme pääsevät kokemaan vuoden parhaat viikot matkustaessaan kanssamme. Työskentelemme aktiivisesti ympäristöasioiden eteen, ja tiedämme, että yrityksemme on joskus osa ongelmaa. Otamme ympäristökysymykset vakavasti, aivan kuten olemme ottaneet jo 90-luvun puolivälistä asti. Nimitimme tuolloin ympäristötyöryhmän.

Lue lisää Pyrimme aina ottamaan kestävyysnäkökulman huomioon, niin omassa toiminnassamme kuin yhteistyössämme paikallisten kumppaniemme kanssa. Tavoitteenamme on siten vähentää matkailun kielteisiä vaikutuksia ja lisätä myönteisiä vaikutuksia – kotimaassa, lentomatkalla sekä hotelleissamme ja lomakohteissamme.
 
Jatkuva toimintamme kehittäminen uusilla osa-alueilla on meille tärkeää. Tämä on pitkäjänteistä ja jatkuvaa työtä, ja teemme parhaamme huomioidaksemme asiakkaidemme toiveet. Olemme viime vuosien aikana toteuttaneet laajoja uudistuksia etenkin lennoillamme sekä hotelleissamme, mutta myös eläinten hyvinvointiin liittyen. Oma lentoyhtiömme Sunclass Airlines on viimeisten 15 vuoden aikana onnistunut vähentämään päästöjä reilut 20 prosenttia ja työ ympäristövaikutusten vähentämiseksi jatkuu edelleen. Tilauslennot ovat reittilentoja vähäpäästöisempi tapa lentää, sillä lomalentojen täyttöaste on korkeampi.
 
Lomakohteissamme työskentelemme tiiviisti yhteistyökumppaneidemme kanssa vähentääksemme jätteen määrää sekä energian, veden ja kemikaalien kulutusta hotelleissamme. Suurin osa omista konseptihotelleistamme on sertifioituja, ja sertifioinnit koskevat hotelleissa tehtävää ympäristö- sekä yhteiskuntavastuutyötä. Myös eläinten hyvinvointi on meille tärkeä asia. Julkistimme syksyllä 2018 #noplaceforplastic-aloitteen, jonka tavoitteena on luopua 70 miljoonasta kertakäyttöisestä muovituotteesta vuoden 2019 aikana lennoillamme ja hotelleissamme. Tämä aloite on ensimmäinen askel muovin käytön vähentämiseksi.
Piilota

Christian Grønli
Maajohtaja, Tjäreborg

Tjäreborgin toimitusjohtaja Christian Grønli

Työskentelemme seuraavien sertifiointijärjestelmien kanssa

Lisää tietoa sertifioinneista.