Matkat – Chiang Rai

Chiang Rai on erinomainen kohde sinulle, joka pidät seikkailusta. Lähde vaeltamaan viidakkoon, matkusta jokiveneellä tai kokeile vaikka molempia.
Chiang Rai, jokasijaitsee jopa pohjoisempana kuin Chiang Mai, on sisäänkäynti Kultaiseen kolmioon. Chiang Rai on pieni rauhallinen kaupunki, jossa on useita mielenkiintoisia retkimahdollisuuksia. Täältä on lyhyt matka Doi Tungiin, Thaimaan pyhimmälle vuorelle, ja lähellä ovat myös kuningataräidin kesäpalatsi sekä kasvitieteellinen puutarha. Seikkailunhaluiset voivat matkustaa täältä myös Laosiin, jokilaivalla Mekongjokea pitkin.

Kauniit maisemat

Myös Chiang Rain ulkopuolella on paljon tekemistä ja nähtävää. Kok-joki virtaa kaupungin halki, ja lyhyen matkan päässä länsipuolella on ranta, Hat Chiang Rai, jossa voi käydä uimassa. Ja nälän yllättäessä lounaan voi käydä nauttimassa jossakin rannan pienissä ulkoilmaravintoloissa. Huomattavasti lähempänä, vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta, sijaitsee Wat Pratat Doi Khao Quai -temppeli, josta avautuvat mahtavat näköalat Chiang Rain rehevän ympäristön suuntaan. Kannattaa käydä myös Mae Fah Luang Royal Gardensin vehreällä puistoalueella, jossa myös paikalliset viihtyvät mielellään.

Spa-hoitoja ja viidakkovaelluksia

Chiang Raissa ei taatusti ole tylsää. Kuinka voisikaan, kun voit käydä markkinoilla, vaeltaa viidakossa tai rentoutua ja hemmotella itseäsi paikallisessa spa-hoitolassa. Chiang Raissa on niin paljon tekemistä ja näkemistä, että ainoa ongelma on siinä kuinka saada aika riittämään kaikkeen.

Muiden mielipiteet kohteesta Chiang Rai

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Chiang Rai