Matkat – Koh Tao

Koh Tao on viehättävä ja viihtyisä saari, jossa on erinomaiset snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet.
Monet matkaajat tulevat Koh Taolle juuri sen upeiden sukellusmahdollisuuksien vuoksi, mutta saaren dramaattinen luonto vehreine viidakkoineen ja kauniine kallioineen ovat vähintäänkin yhtä mielenkiintoisia elämyksiä kuin kimaltelevat korallit ja monipuolinen vedenalainen maailma. Lomapäivät kuluvat täällä leppoisan mukavassa tahdissa, ja kohokohtia ovat varmasti sukeltaminen Green Rockissa, grillatun tonnikalan ja jääkylmän oluen nauttiminen auringon laskiessa Sairee Beachillä tai kävelyretki saaren korkeimpaan kohtaan Two Viewiin.

Asuminen Koh Taolla

Saaren huvielämä ja hotellit ovat keskittyneet länsirannikolle, erityisesti Sairee Beachin ja Mae Haad Beachin ympäristöön. Matkustaessasi Tjäreborgilla Koh Taolle, vietät lomasi luultavasti juuri saaren länsipuolella. Tjäreborgin hotellivalikoimasta löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon, halusitpa sitten asua lähellä rantaa tai keskustaa tai rauhallisessa ympäristössä.

Monenlaista ajanvietettä

Loma Koh Taolla on pääasiassa rentoutumista ja kukin voi tehdä sen omalla tavallaan. Voit ottaa taksiveneen Koh Nang Yuaniin - kolmelle, kauniille pikkusaarelle, joita yhdistää hiekkakannas. Täällä voit viettää kokonaisen päivän tutustumalla vedenalaiseen maailmaan. Vesi on kristallinkirkasta ja ranta on matala. Tai voit vuokrata kanootin ja meloa saaren ympäri jollekin syrjäiselle rannalle saaren pohjoispuolella. Ennen kaikkea Koh Tao on tullut tunnetuksi upeiden sukellusmahdollisuuksiensa ansiosta. Saaren välittömässä läheisyydessä on yli tusinan verran nimettyjä sukelluskohteita, joten on helppo ymmärtää, miksi Koh Tao on niin pidetty kohde eri puolilta maailmaa saapuvien sukeltajien keskuudessa.

Tjäreborgin matkat Koh Taolle

Jos haluat saada kaiken mahdollisen irti Koh Taon lomastasi, voit yhdistää lomaasi myös jonkun toisen kohteen, esimerkiksi Koh Samuin tai Bangkokin. Näin saat kaksi matkaa yhdellä kertaa ja koet tuplasti enemmän tätä kaunista maata. Tjäreborgilla matkustat joustavasti reittilennoilla, päätät siis itse matkasi ajankohdan ja pituuden.
Hyvä tietää
  • Hyvät sukellusmahdollisuudet
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Upeita rantoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Tao

Tee matkahaku – Koh Tao