Matkat – Denis Island

Seychellit, Seychellit
Denis Islandilla voit kokea olevasi oikeassa paratiisissa. Kun saavut perille tälle saarelle, ymmärrät kyllä miksi.
Denis Island on täydellinen rauhaa ja hiljaisuutta kaipaavan pakopaikka. Saaren omistaa vieraanvarainen Masonin perhe, jonka motto on: " Saari on sinun - tee mitä haluat, kunhan et häiritse muita". Masonin perhe on onnistunut säilyttämään saaren kauneuden ja luomaan todellisen paratiisin. He ovat myös kehittäneet kestävää ja ekologista matkailua, sillä saarella käytetään suurimmaksi osaksi lähellä valmistettuja tuotteita sekä hyödynnetään omalla saarella viljeltyjä kasveja.

Tekemistä Denis Islandilla

Denis Islandilla aika kuluu leppoisasti rannalla – voit pulahtaa uimaan laguunilla tai nauttia oman terassisi rauhasta. Voit myös lähteä kävelyretkelle metsään, pistäytyä käsityöläisten pajoissa tai katsella kilpikonnien elämää. Elämänmeno on täällä todella rauhallinen, ja koko saari huokuu harmonista, rentoa ja upeaa tunnelmaa.

Asu paratiisirannalla

Tällä idyllisellä pienellä saarella asut yhdessä sen 25 huvilasta, jotka sijaitsevat uskomattoman kauniilla rannalla. Matka Denis Islandille tarjoaa aurinkoa ja uimista taianomaisen kauniissa ympäristössä, jossa valkeat hiekkarannat täydentävät kirkkaansinistä merta. Halutessasi voit yhdistää Denis Islandin lomaasi myös oleskelun jollakin toisella Seychellien upeista saarista. Jos kaipaat enemmän elämää Denis Islandin idyllisen rauhan jälkeen, voit suunnata esimerkiksi Seychellien pääsaarelle Mahélle. Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.
Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Luksushotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Denis Island

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Denis Island