Matkat – Silhouette Island

Seychellit, Seychellit
Silhouette Island on Seychellien kolmanneksi suurin saari. Saarella voit viettää rentouttavan loman trooppisen ja kauniin luonnon keskellä.
Saarella voit nauttia liidunvalkoisesta hiekasta, huojuvista palmuista ja rennosta tunnelmasta, joka tarttuu helposti myös matkailijoihin. Päivät tällä kauniilla saarella soljuvat rauhalliseen tahtiin. Mahtavan kasviston ja eläimistön ansiosta nähtävää on paljon, sillä trooppisessa metsässä on runsaasti kasveja ja eläimiä. Vuodesta 2010 lähtien noin 93 % saaren pinta-alasta on kuulunut arvokkaaseen kansallispuistoon, joka on myös Unescon maailmanperintöluettelossa. Suurin osa saarta ympäröivästä kristallinkirkkaasta vedestä on myös suojeltua merikansallispuistoaluetta.

Tavallista hienompia luontoelämyksiä

Vaikka Silhouette Island sopii parhaiten rentoutumiseen, täällä on myös paljon nähtävää. Aktiviteetit merellä ovat erittäin suosittuja ja tarjolla on erilaisia veneretkiä, vesiurheilulajeja, snorklausta ja sukellusta kristallinkirkkaassa vedessä. Vedenalainen elämä houkuttelee värikkäillä kaloilla ja kauniilla riutoilla. Jos mieluummin pysyttelet kuivalla maalla, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spassa järjestetään eripituisia vaellusretkiä, joiden vaikeusaste vaihtelee. Näillä retkillä pääset tutustumaan saaren historiaan ja kauniiseen kansallispuistoon, joka on Unescon maailmanperintöluettelossa. Paikalliset oppaat kertovat ainutlaatuisesta kasvi- ja eläinkunnasta.

Tjäreborgin matkat Silhouette Islandille

Kun varaat Tjäreborgin matkan Silhouette Islandille, asut saaren ainoassa hotellissa, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spassa. Hotellissa vallitsee idyllinen, viidakkomainen tunnelma rentouttavassa ympäristössä. Asut tilavassa huvilassa trooppisten kasvien, valkoisen rannan ja kristallinkirkkaan veden naapurissa. Silhouette Islandilla lomailuun voit yhdistää useampia Seychellien kauniita saaria.
Hyvä tietää
  • Hotelli rannalla
  • Hyvät sukellusmahdollisuudet
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Maailmanperintökohde

Muiden mielipiteet kohteesta Silhouette Island

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Silhouette Island