Matkat – La Digue

Seychellit, Seychellit
La Digue on yksi Seychellien persoonallisimmista saarista, jolla on vastustamattoman ihania rantoja ja länsi-intialaisia vaikutteita.
La Digue on Seychellien neljänneksi suurin saari, joka on tunnettu erityisesti rannoilla olevista mahtavista graniittimuodostelmistaan. Täällä vallitsee ystävällinen ja rento tunnelma, ja voit aistia länsi-intialaisia vaikutteita niin ihmisissä, arkkitehtuurissa kuin värimaailmassakin. Saaren luoteispuolella sijaitseva Anse Source d'Argent on yksi maailman kuvatuimmista rannoista ja tunnettu häikäisevästä kauneudestaan. Suosiostaan huolimatta rannalla ei kuitenkaan ole ruuhkaa, eikä turistikauppiaita.

Tjäreborgilla La Diguelle

Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit yhdistää La Diguen matkaan myös muita Seychellien saaria. La Diguelle matkustetaan Praslinin kautta, joten yksi hyvä vaihtoehto on yhdistää nämä kaksi saarta. Praslinilla on muun muassa maailmanperintölistalla oleva kansallispuisto sekä täydelliset olosuhteet snorklaamiseen.

Asu hyvin La Diguella

Matkustaessasi Tjäreborgilla La Diguelle voit valita mieleisesi hotellin kolmesta kodikkaasta vaihtoehdosta. La Digue Island Lodgessa huoneet sijaitsevat huviloissa ja hotellin allasalueelta avautuvat mahtavat näköalat lähisaarille ja merelle. Patatran Villagessa asut rauhallisella paikalla merenrannalla ja Chateau St Cloud -hotelli sijaitsee La Diguen ainoan vuoren juurella.
Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Luksushotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta La Digue

Tee matkahaku – La Digue