Dubain-risteilyt
Dubai

Dubain-risteilyt

Haluatko lomallasi yhdistää leppoisan elämän merellä erilaisiin kokemuksiin? Valitse risteilymme Persianlahdella ja nauti mahtavista maisemista!

Miksi lähteä risteilylle Dubaista?
Tjäreborgin risteily Persianlahdella vie sinut toinen toistaan mahtavampiin kohteisiin ja saat kokea Dubain, Abu Dhabin, Muscatin ja Khasabin loiston. Sulttaanikunta Omanin pääkaupunki Muscat tarjoaa suuren valikoiman nähtävyyksiä, rantoja ja markkinoita, ja Dubai puolestaan on ihastuttava sekoitus vanhaa ja loistokasta ylellisyyttä. Dubaissa on sisätiloihin rakennettu laskettelurinne, upea hotelli ja maailman korkein rakennus Burj Khalifa, sekä paljon, paljon muuta.

Tjäreborgin Dubain risteilypaketeissa sinulla on kaksi kätevää vaihtoehtoa: voit valita paketin, johon kuuluvat lennot, hotelliyöpyminen Dubaissa sekä risteily. Vaihtoehtoisesti voit myös lentää Finnairin suorilla lennoilla, jolloin olet risteilyn lähtöaamuna Dubaissa ja pääset samana päivänä laivaan ilman hotelliyöpymistä.

Tjäreborgin kätevään risteilypakettiin sisältyvät lennot, hotelliyöpyminen kohteessa sekä risteily. Lähde risteilemään Costa Cruisesin perheystävällisillä ja edullisilla laivoilla - ja pääset nauttimaan hyvästä ruoasta ja monipuolisista aktiviteeteista. Costa Cruises -risteilyillä juomarahat sisältyvät hintaan, n. 10 euroa (12,50 USD)/aikuinen/päivä ja n. 5,50 euroa (6,25 USD)/lapsi/päivä.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

{{facet.Description}}