Ostosretki Palmaan

Mitä olisikaan Mallorcan loma ilman vierailua saaren pääkaupungissa Palmassa? Lähde mukaan opastetulle kierrokselle Palman kaupungin keskustaan. Retken aikana on myös paljon omaa aikaa tutustua Palmaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai , keskiviikko ja perjantai.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 8.30-16.
 • Hinta:
  35 EUR per aikuinen, 18 EUR per lapsi.

  Hintaan sisältyy bussikuljetus ja opas.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus. Opas voi tarvittaessa opastaa saksaksi, ranskaksi ja italiaksi.
 • Pakkaa mukaan:
  Mukavat kengät.
 • Näin varaat:
  Retken varaat kätevästi matkakohteessa oppaaltamme.
Mallorcalla lomaillessa kannattaa ehdottomasti pistäytyä myös pääkaupungissa Palmassa, jonka satamapromenadi on yksi kauneimmista Välimeren alueella.

Päivän aluksi teemme bussilla pienen kierroksen Palman kaupungin keskustassa, jonka jälkeen sinulla on hyvin aikaa tutustua Palmaan omin päin.

Palman ostosvalikoimat ovat valtavat. Täällä on maustepuoteja, kenkäkauppoja, käsitöitä, pieniä vaateputiikkeja, tunnettujen espanjalaisten ketjujen, kuten Zara ja Mango, liikkeitä sekä paljon muuta. Via Sindicato – ja Jaume II -kadun pienemmistä liikkeistä on lyhyt matka tyylikkäälle Jaume III -ostoskadulle sekä Avinguda d´Alexandre Rossello -kadulle ja El Corte Inglés -tavarataloon. Halukkaille jää myös aikaa käydä kuuluisassa, valtavan kokoisessa La Seon goottilaisessa katedraalissa. Oppaan kanssa pääset kokemaan Palman kaupungin parhaat puolet, ja sen lisäksi sinulla on lähes viisi tuntia aikaa tutustua kaupungin tarjontaan.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.