Vaaleahiekkainen palmuranta ja kirkkaansininen taivas med palmer och en klarblå himmel.

Eurooppalaisia

UNELMARANTOJA

Älä ohita näitä Euroopan rantoja

Eurooppa tarjoaa lukuisia upeita rantoja lomailijalle. Makuasioista voi sitten aina kiistellä – kilometrien pituinen hiekkaranta, kirkasvetinen pikkukiviranta vai hiljainen pikku poukama? Tutustu asiakkaidemme ja omien asiantuntijoidemme eurooppalaisiin suosikkirantoihin. Kaikille näille rannoille pääset helposti Tjäreborgin matkassa.
Playa de Alcudia -ranta Mallorcalla

Playa de Alcudia, Mallorca

Playa de Alcudia tarjoaa noin 14 kilometriä vaaleaa hienohiekkaista rantaa ja kirkasta vettä. Ranta taitaakin olla syy, miksi niin monet valitsevat Alcudian. Ranta sopii mainiosti myös lasten vesileikkeihin, sillä se syvenee loivasti. Täällä on mahdollista kokeilla monia erilaisia aktiviteetteja ja tarjolla on kaikki palvelut, joita ihanaan päivään rannalla tarvitaan.

Punta Rata -ranta Kroatian Brelassa

Punta Rata, Brela

Arvostettu aikakauslehti Forbes on nimennyt Kroatian Punta Ratan yhdeksi maailman kauneimmista rannoista ja Euroopan kaikkein kauneimmaksi. Meri on hionut rantakivet pyöreiksi ja aivan sileiksi ja vesi on poikkeuksellisen kirkasta. Laadun merkkinä rannalla liehuu sininen lippu, Blue Flag. Rantaa reunustavat pinjamännyt tarjoavat varjoa sitä kaipaaville.

Protaras Beach, Protaras/Fig Tree Bay

Protaras Beach, Protaras/Fig Tree Bay

Pitkä Protaraksen pääranta jatkuu koko Protaraksen keskustan mitalta ja edelleen Fig Tree Bayn rannalle saakka. Näitä rantoja pidetään saaren parhaimpina ja sen on paljon sanottu, sillä koko Kypros tunnetaan upeista rannoistaan. Protaras Beachin sametinpehmoisella hiekalla ja turkoosin meren äärellä kelpaa viettää täydellisen toimetonta, pitkää ja suloista rantapäivää.

Albena Beach Bulgarian Varnassa

Albena Beach, Albena

Bulgarian Albena houkuttaa kullankeltaisella hiekkarannalla, joka on kuusi kilometriä pitkä ja paikoitellen jopa 100 metriä leveä. Matala Albena Beach on lapsiperheiden suosikki, ja tarjolla on paljon tekemistä ja aktiviteetteja. Rannalla on kansainvälinen Blue Flag -sertifikaatti, mikä kertoo että ranta täyttää veden laadulle, ympäristönsuojelulle, turvallisuudelle sekä palvelutasolle asetetut vaatimukset.

Kleopatra-ranta Turkin Alanyassa

Kleopatra-ranta, Alanya

Legendan mukaan Egyptin kuningatar Kleopatra oli tykästynyt kauniiseen maisemaan ja siitä Kleopatra-ranta on saanut nimensä. Alanyan suosituin ranta on noin kaksi kilometriä pitkä ja sininen lippu liehuu uimarannan laadun osoituksena. Aurinkotuoleja,-varjoja, kahviloita, ravintoloita ja muita palveluita on yllin.

Porto Katsiki -ranta Kreikan Lefkaksella

Porto Katsiki, Lefkas

Porto Katsiki on Lefkaksen kuuluisin ranta, jolle ympäröivät jyrkät kalkkikivikalliot antavat dramaattisen leiman. Ranta on vaaleaa pikkukiveä, ja tarjolla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalle päästäkseen pitää nähdä hieman vaivaa ja laskeutua noin 100 porrasaskelmaa. Palkkioksi saa rentoutua ihanan turkoosin meren äärellä.

Yhdistä kaupunkiloma ja rantaloma

Muista, että monissa kiinnostavissa kaupunkilomakohteissa myös ranta on lähellä. Mikä sen ihanampaa kuin välillä sulatella kaupunkiloman elämyksiä rantahiekalla lekotellen ja auringosta ja uimisesta nauttien.