Matkat yhdelle
MATKAT YKSIN MATKUSTAVILLE

Matkusta yksin lomalle

Oletko sinkku tai haluatko muuten vain matkustaa yksin?

Tjäreborgin matkat yhdelle sopivat täydellisesti sinulle, joka haluat matkustaa yksin. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, kun haluat matkustaa yksin, tai kun haluat lähteä omatoimimatkalle.

Osassa hotelleja olemme poistaneet lisämaksun tai antaneet alennusta lisämaksusta, joka usein veloitetaan, kun varaat huoneen omaan käyttöösi.

Lue lisää Monissa kohteissa järjestämme retkiä, jotka sopivat yksin matkustaville, tai ehkäpä haluat vain rentoutua aurinkotuolissa ja nauttia olostasi.
 
Suosittu vaihtoehto yksin matkustaville ovat treenimatkat, joilla voit halutessasi viettää aikaa yksin treenauksen ja seurustelun lomassa. Haluatko vaikka heti matkustaa yksin äkkilähdöllä? Suodata matkoja yhdelle hengelle ja pian olet jo matkalla lomalle!
 
** Miksi maksan lisämaksun hotellihuoneesta, kun majoitun yksin?**
Monissa hotelleissa ei ole saatavilla yhden hengen huoneita, vaan huoneissa on vähintään kaksi sänkyä. Tämä tarkoittaa, että kahden hengen huoneen hintaa ei voida puolittaa, silloin kun huoneeseen majoittuu yksi henkilö.
Piilota

Lisää matkoja yksin matkustaville

Meiltä voit varata matkan yhdelle myös kaupunkilomalle, kaukomatkalle, risteilylle tai aktiivilomalle.

Suosittelemme, kun matkustat yksin

Matkustatko mielelläsi yksin, mutta et halua maksaa lisämaksua huoneesta yhdelle? Olemme koonneet hotelleja, joissa on huoneita yhdelle ilman lisämaksua.

Matkat yhdelle

Lisää vaihtoehtoja yksin matkustaville.

Suodata
Hotellin luokitus
Asiakkaiden arvosana
3,05,0
3,0
5,0
 
400,-
2 200,-
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t
1 aikuinen
Lähtö
Helsinki
1 viikko
Helsinki
Edullisin hinta
SuodataKartta
5897 hotellia