Matkat – Penang

Penangissa matkailijoita viehättävät upeat rannat, trooppinen vehreys ja ihmisvilinä - täydellinen tukikohta omatoimiselle matkailijalle.
Penang sijaitsee noin sata kilometriä Langkawista etelään. Saarella, jossa on vehreitä kukkuloita, paratiisirantoja ja hienoja hotelleja, on leveyttä 20 km ja pituutta 30 km. Parhaimmat rannat, mm. Batu Ferringhi, sijaitsevat pohjoisessa, missä myös Tjäreborgin hotellit sijaitsevat. Täällä saat viettää täysipainoista aurinko- ja rantalomaa fantastisessa ympäristössä. Kullankeltaisia rantoja reunustavat tuulessa hiljaa huojuvat palmut ja merivesi on miellyttävän lämpöistä. Vaihtelun vuoksi on mukava loikoilla hotellin viihtyisällä allasalueella. Ota mukaan hyvät kävelykengät – kaikki hotellit järjestävät vaellusretkiä sademetsissä, lyhyemmistä retkistä pidempiin päiväretkiin.

Georgetown

Georgetown on kiehtova yhdistelmä vanhaa ja uutta, länsimaista ja itämaista. Kaupunki on mielenkiintoinen sekoitus lukemattomia markkinoita, kiinalaisia temppeleitä, muslimien moskeijoita ja kristillisiä kirkkoja. Pittoreskien kiinalaiskortteleiden takana kohoaa 65-kerroksinen kaupungintalo, ja legendaarisessa Eastern and Oriental Hotel -hotellissa, joka on Singaporessa sijaitsevan Raffles-hotellin sisarhotelli, voi vieläkin aistia siirtomaavallan aikaista tunnelmaa. Täällä lukemattomat filmitähdet ja kirjailijat ovat viettäneet verkkaisen afternoon tea -hetken kuvankauniita, merelle päin avautuvia maisemia katsellen.

Tutustu Malesiaan omin päin

Georgetownista pääsee laivalla lähialueen saarille. Penang on hyvä tukikohta, jos haluat lähteä tutkimusmatkalle Malesian pohjoisosiin. Pääset helposti Malesian mantereelle pitkin Penang-siltaa, joka on Aasian pisin silta. Bussi- ja junayhteydet ovat erinomaiset ja matkustaminen omin päin on sekä helppoa että edullista.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Upeita rantoja
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Penang

Tee matkahaku – Penang