Matkat – Trogir

Trogir on viehättävä pieni kaupunki, jolla on pitkä historia ja paljon tunnelmaa. Täydellinen tukikohta, kun haluat tutustua lähemmin Dalmatian saaristoon.
Trogirin ihastuttava kaupunki on rakennettu saarelle, joka sijaitsee mantereen ja kauempana merellä olevan Ciovon saaren välissä. Trogirin historia juontaa juurensa aina antiikin kreikkalaisten aikaan asti, ja vaikka paljon on tapahtunut sen jälkeen, on kaupungin historiallinen vetovoima säilynyt talojen välissä olevilla kapeilla mukulakivikaduilla ja kodikkailla pienillä toreilla. Täällä voit viettää romanttista lomaa kaikessa rauhassa. Pääset nauttimaan uusista kokemuksista, kun lähdet esimerkiksi käymään Splitissä, suunnistat retkelle saaristoon tai nautit herkullisen illallisen auringonlaskun aikaan.

Trogir

Trogir sijaitsee aika pienellä, tiheään asutulla saarella, jossa on kuitenkin paljon nähtävää ja koettavaa, kuten vanha Kamerlengon linnoitus ja 1200-luvulta peräisin oleva katedraali. Houkuttelevan satamakadun varrella on monta kahvilaa, joihin voit poiketa ja istahtaa alas nauttimaan kupposen kahvia tai lasillisen paikallista viiniä. Halutessasi uimaan voit helposti suunnata lähellä olevalle Ciovon saarelle.

Split ja saaristo

Dalmatian saaristoa kutsutaan täysin oikeutetusti yhdeksi maailman kauneimmista. Splitin kautta voit suunnistaa päiväretkelle esimerkiksi Hvarin, Bracin ja Visin saarille. Myös itse Splitin kaupunki on vierailemisen arvoinen. Diocletianuksen palatsi, Rivan satamakatu, houkuttelevat markkinat ja mielenkiintoiset kaupat ovat vain muutamia kaupungin houkutuksista. Ota myös uimapuku mukaan, sillä Splitin keskustasta on vain vartin matka alas Firulen rannalle, jossa voit käydä virkistäytymässä.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Kristallinkirkas meri
  • Edullista ruokaa ja juomaa
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Trogir

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Trogir