Matkat – Imerovigli

Imerovigli on Santorinin rauhallisimpia kohteita, jossa voit ihailla upeita merimaisemia. Myös saaren eloisaan pääkaupunkiin on vain lyhyt matka.
Imerovigli on yksi Santorinin vanhimmista kylistä, vaikka se onkin rakennettu useita kertoja uudelleen saarta kohdanneiden maanjäristysten jälkeen. Kuten muut saaren länsirannikon kylät, myös Imerovigli sijaitsee korkealla kalliolla, muinaisen tulivuorenpurkauksen seurauksena syntyneen kalderan reunalla. Kylän talojen välissä kiemurtelee kapeita kujia, ja siellä täällä on kauniita pieniä kirkkoja. Aivan kylän edustalla kohoaa mahtava Skaroksen kallio ja vanha linnoitus, josta käsin venetsialaiset aikoinaan hallitsivat saarta. Alhaalla syvänsinisessä kalderassa risteilyalukset odottavat saarta tutkimaan lähteneitä matkustajiaan.

Rauhallinen Imerovigli

Imeroviglissa vietät rauhallisen ja rentouttavan loman. Kohteessa on paljon kahviloita ja ravintoloita, joihin voit istahtaa nauttimaan elämästä, ja kaunis luonto houkuttaa tekemään vaellusretkiä. Koska kylä sijaitsee ylhäällä kalderan reunalla, sieltä avautuu upea näkymän sekä kalderaan että idässä levittäytyvälle Egeanmerelle.

Tjäreborgin Imerovigli

Tjäreborgin valikoimassa Imeroviglissa on muutama erinomainen hotelli. Jos matkustat ilman lapsia, suosittelemme Chromata -hotellia. Se on pieni, vain aikuisille suunnattu ylellinen hotelli, jonka uima-altaalta avautuu henkeäsalpaava näkymä merelle.

Koe Santorinin saari

Imerovigli on erinomainen tukikohta, mikäli haluat tehdä retkiä saaren muihin osiin. Vieraile Santorinin upeilla rannoilla, uppoudu alueen kiehtovaan historiaan tai lähde vaellukselle nauttimaan saaren upeasta luonnosta. Imeroviglista lähtee busseja useita kertoja päivässä. Parin kilometrin päässä sijaitsevaan pääkaupunki Thiraan pääsee helpoiten taksilla.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja, joissa spa
  • Huoneita, joissa oma uima-allas
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Imerovigli

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Imerovigli