Matkat – Oia

Oian viehättävä kylä on hieman ylellisempi lomakohde, jossa on paljon ensiluokkaisia ravintoloita ja korkeatasoisia hotelleja.
Oia sijaitsee henkeäsalpaavan upealla paikalla, korkealla kalliolla Santorinin saaren pohjoiskärjessä. Kylästä avautuu upea näkymä merelle, ja auringonlaskut ovat täällä vertaansa vailla. Harva paikka Kreikassa on yhtä valokuvattu, sillä Oian hehkuvan valkoiset talot ja koboltinsiniset katot muodostavat ainutlaatuisen kuvankauniin kylämaiseman. Talot seisovat vuorenrinteellä, muinaisen tulivuorikraatterin reunalla, ja niiden välissä kiemurtelee kapeita kujia, joilta avautuu joka suuntaan erilainen näkymä. Täällä on jo elämys itsessään vain istuutua ravintolaan ihailemaan näkymiä ja laskevaa aurinkoa samalla, kun nauttii saaren omista raaka-aineista valmistettua illallista.

Elämyksiä Oiassa

Vaikka Oia on pieni kohde, se tarjoaa paljon elämyksiä. Monet vanhat kapteenien talot ovat vielä pystyssä, ja yhdessä niistä on saaren merellisestä historiasta kertova museo. Kylässä on myös useita vierailemisen arvoisia kirkkoja, ja vanhan linnoituksen sanotaan olevaan paras paikka ihailla auringonlaskua. Oiassa on myös erinomaiset ostosmahdollisuudet. Kylässä on hyvä valikoima kultasepänliikkeitä, ja täällä asuu myös paljon taiteilijoita ja käsityöläisiä, joiden töitä voi ihailla ja ostaa useista gallerioista ja kaupoista.

Tjäreborgin Oia

Tjäreborgilla matkustaessasi voit itse päättää Santorinin-matkasi ajankohdan ja keston. Valikoimassamme on hotelleja eri hintaluokissa. Kirini Suites & Spa on täydellinen valinta ilman lapsia matkustaville. Pieni, ylellinen hotelli on sisustettu tyylikkäästi perinteiseen kreikkalaiseen tapaan, ja hotellissa on oma spa. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Oian keskustasta korkealla paikalla, jolta avautuu upea näkymä merelle.

Koe Santorinin saari

Koska Oia sijaitsee korkealla kalliolla, alas rantaan on hieman matkaa. Jos haluat viettää lomallasi rantaelämää, sinun kannattaa vierailla myös saaren muilla rannoilla. Perissa, Red Beach ja Monolithos ovat vain muutamia esimerkkejä rannoista. Voit myös yhdistää rannalla käynnin nähtävyyksien katseluun ja vierailla Akrotirin arkeologisilla kaivauksilla, viinitiloilla tai saaren pääkaupungissa Thirassa. Bussit liikennöivät useita kertoja päivässä, mutta myös taksilla pääsee liikkumaan kätevästi.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Hotelleja, joissa spa
  • Hyviä ravintoloita
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Oia

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Oia