Matkat – Thira

Thira on Santorinin pääkaupunki, jossa sinua odottaa vilkas elämänmeno, saaren runsain ostosvalikoima ja parhaat ravintolat.
Thira, joka tunnetaan myös nimellä Fira, on Santorinin suurin kaupunki ja ehdoton käyntikohde kaikille saarella lomaileville. Thirassa voit tehdä ostoksia, nauttia vilkkaasta elämänmenosta ja esimerkiksi vierailla kaupungin museoissa, joissa voit oppia lisää saaren historiasta.

Kävelyretkiä Thirassa

Vaikka Thira on Santorinin suurin kaupunki, sen kävelee silti päästä päähän puolessa tunnissa. Paras kävelyreitti kulkee aivan kraatterin reunalla, jolta näkee hyvin alas muinaisen tulivuorenpurkauksen synnyttämään kalderaan. Voit myös kierrellä kaupungin läpi kulkevilla mukulakivikujilla ja tutustua laajaan ostosvalikoimaan, johon kuuluu koruja, käsitöitä, vaatteita ja paljon muuta. Kaupungin toriaukiolla, Plateia Theotokopouloulla, voit istuutua kahvilaan lepuuttamaan jalkojasi ja seuraamaan ihmisvilinää. Kaupungin yöelämä ei myöskään tuota pettymystä. Yökerhojen avatessa ovensa meno kiihtyy, ja juhlinta jatkuu, kunnes tulee valoisaa.

Tjäreborgin Thira

Kun varaat matkasi Thiraan Tjäreborgilta, päätät itse lomasi ajankohdan ja keston. Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja moneen makuun ja monessa hintaluokassa, ja useimmat hotellit sijaitsevat aivan kaupungin keskellä.

Tutustu Santorinin saareen

Kun matkustat Thiraan, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua myös saaren muihin osiin. Lähimpänä sijaitsee Ormos, Thiran pieni satama, jonne pääsee joko köysirataa, 600 askelman portaita tai kraatterin reunalta alas mutkittelevaa tietä pitkin. Rannasta voit lähteä veneellä saaren muihin osiin tai nauttia lounasta jossakin sataman tavernoista. Täältä pääsee helposti myös Santorinin muille nähtävyyksille, kuten Perissan ja Kamarin rannoille, viinitiloille tai vaikkapa Monolithoksen kuuluisiin kalatavernoihin saaren vastakkaiselle puolelle.
Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa uima-allas
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Thira

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Thira