Matkat – Kardamena

Tervetuloa Kardamenan kylään, joka sijaitsee Kosin pisimmällä rannalla. Tjäreborgilla on mm. hienoja All Inclusive -hotelleja rannan tuntumassa.
Kardamena oli 1980-luvun alkuun saakka pieni ja rauhallinen kalastajakylä, jossa oli vain muutamia tavernoja. Nykyään täällä on tusinan verran hotelleja, ravintoloita, baareja sekä erilaisia kauppoja. Kardamena on muuttunut vuosien saatossa paljon, ja useat matkailijat palaavat tänne yhä uudestaan. Hyvien sääolosuhteiden ja upeiden rantojen lisäksi Kardamenassa on vilkas yöelämä ja paikalliset ovat erittäin vieraanvaraisia. Tjäreborgilla matkustat Kardamenaan valitsemanasi ajankohtana toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun. Suosittelemme vuokraamaan auton, jolloin pääset kätevästi tutustumaan saareen ja sen yllättävän monipuoliseen historiaan.

Kuusi kilometriä rantaa

Kardamena sijaitsee Kosin eteläosassa, lähes kuusi kilometriä pitkällä rannalla, joka on saanut nimensä kylän mukaan. Täällä voit kaikessa rauhassa nauttia saaren kauneudesta ja tunnelmasta. Voit ottaa aurinkoa, uida, snorklata, pyöräillä tai testata erilaisia vesiurheilulajeja. Tai jos haluat vain olla ja nauttia olostasi, loikoile aurinkotuolillasi ja ihaile maisemia.

Tasokasta asumista

Tjäreborgilla on erilaisia All Inclusive -hotelleja Kardamenassa, ja ne sijaitsevat mukavan etäisyyden päässä kylästä. Mitsis Selection Blue Domes on upea vaihtoehto ylelliseen lomanviettoon, ja hotelli sopii sekä perheille että ilman lapsia matkustaville.

Lapsiystävälliset hotellit Kardamenassa

Jos matkustat lasten kanssa Kardamenaan, erinomainen vaihtoehto silloin on Mitsis Family Village, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Kardamenasta ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellissa on kaksi uima-allasta, joista toisessa on vesiliukumäkiä.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Perhehotelleja
  • All Inclusive -hotelleja
  • Swim out -hotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Pitkiä rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Kardamena

Tee matkahaku – Kardamena