Retket, Puerto de la Cruz

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Ennakkoon varattavat retket tulee varata vähintään 7 vuorokautta ennen matkaa.

Royal Delfín -lasipohjavene

Royal Delfín -lasipohjavene

Näe Teneriffan kaunista luontoa mereltä käsin.

Lue lisää Pienennä

Royal Delfín lähtee liikkeelle Puerto de Colónista ja kurssi otetaan kohti Atlanttia. Matkaamme rannikkoa pitkin pohjoisen suuntaan ja näemme Teneriffan aivan uudesta suunnasta.

Nauti hiljaisuudesta meren aalloilla joko aurinkokannella, tai mene kannen alle ja ihaile vedenalaista maailmaa vesirajan alapuolella sijaitsevista panoraamaikkunoista. Kapteeni takaa, että näet retken aikana joko valaita tai delfiinejä. Kun nälkä alkaa kurnia vatsan pohjassa, tarjoillaan lounas ja juomat sisältyvät hintaan koko meriretken ajan. Royal Delfín -retki sopii kaikille, niin lapsiperheille kuin ilman lapsia matkustaville. Veneessä on runsaasti tilaa, joten voit välillä vaihtaa paikkaa, ja kokemista ja näkemistä riittää kaikenikäisille.

Hintaan sisältyy:
Kevyt lounas sekä juomat (olut, sangria, virvoitusjuomat ja vesi) koko meriretken ajan. Hinnat ovat saaren eteläosista (3 h retki), hinta on korkeampi Puerto de la Cruzista (4,5 h retki).

Kesto:
3 tai 4,5 tuntia.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimapuku, pyyhe, vaihtovaatteet, aurinkovoidetta, kamera ja aurinkolasit.

Muuta:
Huonolla ilmalla veneretket saatetaan joutua perumaan, ja toisinaan voimme ilmoittaa peruutuksesta vasta juuri ennen retken alkua. Veneessä myydään matkamuistoja ja sinulla on myös mahdollisuus ostaa päivän aikana otettuja valokuvia.

Unesco-retki - Voidaan varata ennen matkaa

Unesco-retki - Voidaan varata ennen matkaa

Tämä kokopäiväretki vie sinut Teneriffan kahdelle merkittävimmistä nähtävyyksistä, jotka molemmat ovat myös Unescon maailmanperintöluettelossa: Teiden kansallispuistoon ja saaren vanhaan pääkaupunkiin La Lagunaan. Retki on ohjelmistossa 30.9.-17.4.

Lue lisää Pienennä

Vietä ihana päivä, jossa on sopivassa suhteessa sekä luontoa että kulttuuria.

Retken aluksi vierailemme Teneriffan ylpeydellä ja Espanjan korkeimmalla kohdalla, eli Teiden tulivuorella. Lähdemme retkelle aamulla ja päivän aikana koemme useamman eri ilmastovyöhykkeen. On kiehtovaa nähdä, kuinka luonto muuttuu matkan varrella. Matkalla ylös kuulemme sekä Teneriffan että tulivuoren historiasta. Jätämme hotellialueen taaksemme ja ajelemme läpi pienten kanarialaisten kylien, joissa viljellään kaikenlaista perunoista viinirypäleisiin. Saavutamme pinjametsät ja saamme lisätietoa niiden merkityksestä. Jatkamme alas yhdelle maailman suurimmista kraatereista, joka muistuttaa kuumaisemaa, jossa tosin on laavamuodostelmia ja -värejä.

Köysiradan alkupää on 2 356 metrin korkeudessa. Sään salliessa voit ajaa köysiradalla ylös 3 555 metrin korkeuteen. Köysiratalippu ei sisälly retken hintaan, mutta voit ostaa sen erikseen. Ylhäältä on huikeat maisemat sekä kansallispuistoon että selkeällä säällä myös muille ympäröiville Kanariansaarille.

Jatkamme matkaa alas Teneriffan ensimmäiseen pääkaupunkiin, yliopistokaupunkiin San Cristobal de La Lagunaan. Kaupunki on kaunis esimerkki klassisesta kolonialistisesta arkkitehtuurista, täällä voit ihastella modernia ja perinteistä vieri vieressä. Sinulla on aikaa myös omin päin ja voit vaikkapa kuljeskella kauniita katuja pitkin ennen kuin palaamme takaisin Puerto de la Cruziin.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruuat ja juomat:
Eivät sisälly hintaan.

Sisäänpääsymaksut:
Lippu köysiratahissiin ei sisälly retken hintaan, lisämaksu on n. 27 euroa/aikuinen ja n. 13,5 euroa/lapsi. Köysirataliput tulee tilata etukäteen tai ostaa Tjäreborgin oppaalta samaan aikaan, kun varaat retken.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 08.00–15.00.

Opastus:
Suomenkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Hyvät kävelykengät ja lämmintä vaatetta, sillä ylhäällä n. 2 250 metrin korkeudessa on kylmä (köysirata menee 3 550 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle). Vesipullo, kamera ja rahaa köysirataa varten.

Muuta:
Sääolosuhteet ja tuuli vaikuttavat köysiradan toimintaan, ja jos tulee liikaa, köysirata suljetaan. Raskaana olevat ja henkilöt, joilla on sydänvaivoja, eivät voi käyttää köysirataa, sillä tällä korkeudella seurauksena voi olla terveysriskejä.

 Vaellus Anagassa

Vaellus Anagassa

Lähde vaellusretkelle Anagan metsään - Teneriffan vehreimmälle alueelle.

Lue lisää Pienennä

Saavuttuasi perille tälle vehreälle alueelle saattaa olla vaikea uskoa, että olemme edelleen samalla saarella. Vaellusretki alkaa 600 metrin korkeudelta ja maisemat ovat kuin suoraan satumetsästä. Vaellusreittien varrella olevat puut ja oksat kurottuvat meitä kohti ja muodostavat yllemme lehtitunneleita, linnut laulavat ja voit vetää syvään henkeä ja nauttia raikkaasta ilmasta saaren vanhimmassa metsässä.

Vaellusreitin pituus on noin kuusi kilometriä ja matkan varrella kuljemme eri kasvillisuusvyöhykkeiden ohi, ja opas kertoo lisää eri näiden erilaisten endeemisten, kotoperäisten kasvien ominaisuuksista. Matka etenee rauhallista vauhtia, jotta voimme nauttia kauniista maisemista ja napsia välillä myös valokuvia.

Vaelluksen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus maistella perinteisiä, kanarialaisia herkkuja. Tämä retki sopii erinomaisesti sinulle, joka pidät luonnosta ja vaeltamisesta.

Hintaan sisältyy:
Kuljetus ja opastus

Ruoka ja juoma:
Paikallisten tuotteiden maistiaiset ja virvokkeet sisältyvät

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 08.00–15.30

Opastus:
Skandinaavinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Aurinkolasit, aurinkovoidetta ja hyvät kengät. Mukavat ja tilanteeseen sopivat vaatteet, sillä lämpötila muuttuu hieman saavuttuamme vuoristoalueelle.

Teneriffan saarikierros - Voidaan varata ennen matkaa

Teneriffan saarikierros - Voidaan varata ennen matkaa

Mielenkiintoisen saarikierroksen aikana näet paljon lyhyessä ajassa. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki on ohjelmistossa 30.9.-17.4.

Lue lisää Pienennä

Olemme luoneet uuden klassikon, uuden suosikin! Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä enemmän Teneriffaa lyhyessä ajassa – ja myös hinta on kukkaroystävällinen.

Heti retken aluksi lähdemme suuntaamaan kohti saaren itäosaa, alas kohti Candelarian aluetta. Candelariassa vierailemme kuuluisassa kirkossa, jonne pyhiinvaeltajat saapuvat elokuussa. Matka jatkuu moottoritietä pitkin saaren etelärannikolle. Ajomatkan aikana kuulemme kuinka matkailu on kehittynyt saarella, kuinka se aluksi oli keskittynyt saaren pohjoispuolelle ja ajan myötä laajentui myös etelärannikolle. Matkan varrella pysähdymme Purowool-yhteistyökumppanimme luona, jossa meille tarjoillaan aikainen lounas, ja luvassa on myös mielenkiintoinen tuote-esittely.

Pysähdyksen jälkeen olemme valmiit retken viimeiselle osuudelle ja lähdemme suuntaamaan kohti saaren länsirannikkoa, jossa tiet käyvät kapeammiksi ja kiemuraisemmiksi. Luonnonmaisemat vaihtelevat korkeista vuorista syviin laaksoihin. Ennen kuin palaamme takaisin Puerto de la Cruziin, pysähdymme vielä muutamassa mielenkiintoisessa kohteessa, esimerkiksi tunnetussa Mascassa ja Garachicossa.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset ja opaspalvelut.

Ruuat ja juomat:
Eivät sisälly hintaan, mutta Los Christianoksessa on aikaa käydä lounaalla omatoimisesti.

Kesto:
Koko päivä, noin klo 09.00–18.45.

Opastus:
Skandinaavinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Hyvät kävelykengät, vesipullo ja kamera.
Rahaa lounasta ja juomia sekä mahdollisia ostoksia varten.