Hotellit (122)

Matkat – Iso-Britannia

Isossa-Britanniassa voit nauttia jalkapallosta, perinteisestä iltapäiväteestä, Lontoon monipuolisista shoppailumahdollisuuksista ja paljosta muusta.
Isossa-Britanniassa on paljon tekemistä ja nähtävää – Lontoon tunnetut nähtävyydet, idyllisiä pikkukyliä, joissa aika tuntuu pysähtyneen, maailmankuuluja jalkapalloareenoita ja huikean monipuolinen ravintola- ja viihdetarjonta.

Lontoo

Lontoo ihastuttaa monipuolisuudellaan. Täällä näkemistä ja tekemistä on loputtomasti, joten monet palaavatkin tänne aina uudelleen ja uudelleen. Lontoossa voit shoppailla, juhlia, käydä teatterissa ja paljon muuta. Tjäreborgin valikoimassa on runsaasti erilaisia ja eritasoisia hotelleja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla Lontoossa.

Edinburgh ja Glasgow

Tjäreborgilla voit matkustaa myös Ison-Britannian saaren pohjoisosassa sijaitsevaan Skotlantiin ja valita kohteeksesi viehättävän Edinburghin. Täällä on monipuolinen kulttuurielämä, tunnelmallisia pubeja ja hyvä ostostarjonta. Voit myös lähteä tutustumaan Skotlannin Ylämaille, joissa ilman ja whiskyn sanotaan olevan maailman parhaita.

Englannin Valioliiga

Jalkapallo on Iso-Britannian kansallisurheilulaji, ja valioliigan ottelun seuraaminen on ainutlaatuinen kokemus. Tjäreborgin kautta voit varata kätevän ottelupaketin esimerkiksi Manchester Unitedin, Liverpoolin, Tottenhamin ja monien muiden joukkueiden peleihin.

Tjäreborgin matkat Isoon-Britanniaan

Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla Isoon-Britanniaan päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Lentojen ja hotellin lisäksi voit varata kauttamme myös vuokra-auton tai vaikka musikaali- ja teatteriliput. Saat siis kaiken kätevästi yhdestä ja samasta paikasta.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Iso-Britannia

Matkakohteet – Iso-Britannia

Lisää kohteita - Iso-Britannia
Edinburgh
Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Valikoimassamme on useita erilaisia hotelleja Edinburghissa.
Lontoo
Tjäreborgilta voit varata kerralla kaiken tarvitsemasi: lennot, hotellin ja liput teatteriin, jalkapallo-otteluihin ja konsertteihin sekä julkiseen liikenteeseen – kaikki kätevästi samalla kertaa.
Arsenal FC

Tottenham Hotspur Stadium

Englannin Valioliigaa livenä!

Varaa ottelupaketti, joka sisältää otteluliput ja hotellin ja koe ainutlaatuinen tunnelma Valioliigan ottelussa. Meiltä varaat myös lennot edullisesti.

Koe formulat Englannissa

Britannian formula-osakilpailu livenä.

Iso-Britannian Grand Prix

Iso-Britannian Grand Prix

Koe klassinen formulakisa matkalla Isossa-Britanniassa. Osakilpailun lisäksi pääset näkemään Lontoota samalla matkalla.