Hotellit (30)

Matkat – Islanti

Islannissa on mahtavan ja ainutlaatuisen luonnon lisäksi myös pääkaupunki Reykjavikin maailmanluokan huvittelumahdollisuudet.
Islannin pääkaupunki Reykjavik on luultavasti maailman pienin suurkaupunki. Kaupungissa on noin 150 000 asukasta, ja täällä yhdistyy viehättävällä tavalla kansainvälisen suurkaupungin ja viehättävän pikkukaupungin tunnelma. Reykjavik on trendikäs kaupunki, jossa on todella monipuolinen viihdetarjonta. Täältä löydät niin muodin, taiteen kuin musiikin kuumimmat uutuudet ennen kuin ne ehtivät muualle.

Islantia ympäri

Islannissa on niin paljon muutakin kuin vain Reykjavik. Heti kaupungin ulkopuolella on dramaattisen kaunista luontoa: jäätiköitä, tulivuoria, kauniita vihreitä laaksoja ja upeita vesiputouksia. Mainio tapa tutustua Islannin maisemiin on lähteä ratsastusretkelle Islanninhevosen selässä.

Islannin nähtävyydet

Yksi Islannin suosituimmista kohteista on geoterminen kylpylä Sininen laguuni eli Blue Lagoon. Täällä voit uida mineraalipitoisessa turkoosinsinisessä vedessä. Jos olet kiinnostunut luonnosta ja eläimistä, varmasti mielenkiintoinen retki on valassafari. Islannin ympärillä elää ryhävalaita, sinivalaita, kaskelotteja, delfiinejä ja miekkavalaita. Valassafarilla voit hyvällä onnella nähdä vilauksen näistä mahtavista meren asukkaista niiden luonnollisessa ympäristössä. Game of Thrones -sarjan ystävät voivat lähteä tutustumaan sarjan kuvauspaikoille. Suosittuihin kohteisiin retket kannattaa varata etukäteen, sillä silloin saat usein edullisemmat hinnat ja varmistat paikkasi.

HUOM! Covid-19-testaus Islannissa

Islannin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että kaikille Islantiin saapuville matkailijoille tehdään koronatesti lentokentällä 4.7.2020 alkaen. Testauksen jälkeen matkailijat voivat jatkaa matkaa hotelliinsa normaalisti ilman muita rajoituksia. Testitulokset valmistuvat 24 tunnin sisällä, ja lentokenttähenkilökunta antaa tarkemmat ohjeet jatkotoimenpiteistä. Kaikki ennen vuotta 2005 syntyneet testataan. Testi on maksullinen (15000 ISK, n. 115 EUR) ja se maksetaan suoraan luottokortilla lentokentällä. Ennen maahan saapumista (korkeintaan 72 tuntia aikaisemmin) kaikkien tulee täyttää "Ennakkorekisteröintilomake" -lomake netissä osoitteessa https://www.covid.is/english.
Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Islanti

Matkakohteet – Islanti

Lisää kohteita - Islanti
Reykjavik
Räätälöi oma lomasi Reykjavikiin Tjäreborgilla. Miksipä et jatkaisi sieltä matkaasi New Yorkiin, kun olet jo menossa samaan suuntaan?

Reykjavik

Surffausta ja luontokokemuksia Islannissa

Lomalähettiläämme Petter vie meidät Islantiin upeille surffauspaikoille ja saaren upean luonnon äärelle. Ja vaikka et olisikaan kiinnostunut surffaamisesta, Petterin Islannin vinkeistä saat inspiraatiota matkallesi.