Hotellit (35)

Matkat kohteeseen Islanti

Islannissa on mahtavan ja ainutlaatuisen luonnon lisäksi myös maailmanluokan huvittelumahdollisuudet.

Islannin pääkaupunki Reykjavik on luultavasti maailman pienin suurkaupunki. Kaupungissa on noin 150 000 asukasta, ja täällä yhdistyy viehättävällä tavalla kansainvälisen suurkaupungin ja viehättävän pikkukaupungin tunnelma. Reykjavik on trendikäs kaupunki, jossa on todella monipuolinen viihdetarjonta. Täältä löydät niin muodin, taiteen kuin musiikin kuumimmat uutuudet ennen kuin ne ehtivät muualle.

Islantia ympäri

Islannissa on niin paljon muutakin kuin vain Reykjavik. Heti kaupungin ulkopuolella on dramaattisen kaunista luontoa: jäätiköitä, tulivuoria, kauniita vihreitä laaksoja ja upeita vesiputouksia. Mainio tapa tutustua Islannin maisemiin on lähteä ratsastusretkelle Islanninhevosen selässä.

Islannin nähtävyydet

Yksi Islannin suosituimmista kohteista on geoterminen kylpylä Sininen laguuni eli Blue Lagoon. Täällä voit uida mineraalipitoisessa turkoosinsinisessä vedessä. Jos olet kiinnostunut luonnosta ja eläimistä, varmasti mielenkiintoinen retki on valassafari. Islannin ympärillä elää ryhävalaita, sinivalaita, kaskelotteja, delfiinejä ja miekkavalaita. Valassafarilla voit hyvällä onnella nähdä vilauksen näistä mahtavista meren asukkaista niiden luonnollisessa ympäristössä. Game of Thrones -sarjan ystävät voivat lähteä tutustumaan sarjan kuvauspaikoille. Suosittuihin kohteisiin retket kannattaa varata etukäteen, sillä silloin saat usein edullisemmat hinnat ja varmistat paikkasi.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Islannissa?
Saarta ympäröivät merivirtaukset vaikuttavat suuresti Islannin ilmastoon. Paras aika matkustaa Islantiin on kesäkuusta elokuuhun. Leuto kesä on vuoden kuivin, valoisin ja lämpimin ajanjakso, jolloin päivien keskilämpötila on noin 12-14 °C. Talvet voivat olla sateisia ja keskilämpötila päivisin on 2-4 °C.

Matkat kohteessa Islanti

Reykjavik
  • Nähtävyydet
  • Yleisarvosana
  • Harrastukset
Räätälöi oma lomasi Reykjavikiin Tjäreborgilla. Miksipä et jatkaisi sieltä matkaasi New Yorkiin, kun olet jo menossa samaan suuntaan?

Tee haku kohteeseen Islanti