Matkat – Etelä-Goa

Goassa voit nauttia kilometrien pituisista rannoista, hyvästä ruuasta ja mielenkiintoisista retkistä Intian maaseudulle.
Etelä-Goaa pidetään rauhallisempana paikkana kuin pohjoista Goaa, ja täällä etelässä rannat ovat pidempiä ja leveämpiä. Etelä-Goa on täydellinen matkakohde rentouttavan aurinkoloman viettämiseen. Jos haluat lähteä tutustumaan lähiympäristöön omin päin, voit vuokrata polkupyörän ja suunnata Intian mielenkiintoiselle maaseudulle. Saat kokea muun muassa kaunista luontoa ja historiallisia raunioita, kuten St. Augustine -kirkon, Pandava-luolat ja Jain Bastin rauniot. Etelä-Goan kylät ovat alkeellisempia kuin Pohjois-Goassa, vaikka täälläkin on alettu rakentaa infrastruktuuria ja rannikolle on suunnitteilla uusia hotelleja. Etelä-Goassa on vielä paljon koskemattomia paikkoja, mielenkiintoisia kyliä ja kaupunkeja, kuten Goan toiseksi suurin kaupunki Margao.

Ylellistä asumista Goassa

Jos haluat asua ylellisesti Etelä-Goassa, kannattaa tutustua viiden tähden hotelleihimme, joista yksi on Alila Diwa Goa. Tämä hotelli sijaitsee riisipeltojen keskellä, kävelymatkan päästä Sunset Beach -rannalta.

Suunnittele itse matkasi Etelä-Goaan

Matkustaessasi Etelä-Goaan Tjäreborgin reittilennoilla, päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit yhdistää matkaasi myös Pohjois-Goan kohteen, jos haluat kokea toisenlaisen puolen Intiasta.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja aivan rannalla
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Etelä-Goa

Tee matkahaku – Etelä-Goa