Matkat – Sanur Beach

Sanur on rauhallinen ja lapsiystävällinen lomakohde, jossa sinua odottavat ihana ranta ja runsas ravintolavalikoima.
Sanur tunnetaan luultavasti parhaiten upeasta hiekkarannastaan, ja monet hotellit sijaitsevatkin aivan rannan tuntumassa. Rantaa pitkin kulkee pitkä rantakatu, ja lähistöllä on laaja valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kun matkustat Sanuriin Tjäreborgin kanssa, voit nauttia lomallasi rennosta rantaelämästä, mukavasta hotellista ja sopivan kokoisesta viihdetarjonnasta.

Lapsiystävällinen ranta

Sanurin edustalla sijaitsevan riutan ansiosta rannalla on rauhallinen aallokko, joten se sopii hyvin myös lapsille. Ranta on matala, monta kilometriä pitkä ja sitä reunustaa hieno rantakatu, jolla on mukava tehdä kävelyretkiä tai lenkkeillä.

Lyhyt matka Kuta Beachille

Balilla on edullista syödä ulkona, ja Sanurissa onkin paljon hyviä ravintoloita ja baareja. Jos kaipaat vielä enemmän vaihtoehtoja, Kuta Beachille on vain 20 minuutin taksimatka. Myös taksilla ajaminen on saarella edullista. Kuta Beachillä sinua odottaa laaja ravintola- ja baarivalikoima sekä hyvät ostosmahdollisuudet.

Viihtyisiä hotelleja

Sanurin hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja moneen makuun. Yksinkertaisesti ja mukavasti majoitut suositussa Swastika Bungalows -hotellissa, ja ylellisyydestä voit nauttia ensiluokkaisessa Maya Sanur Resort and Spassa. Useimmat Tjäreborgin hotellit sijaitsevat rannalla, ja niissä on yksi tai useampi uima-allas. Sanuriin voit matkustaa vuoden ympäri, ja voit myös yhdistää matkaasi oleskelun jossakin toisessa Balin kohteessamme, jolloin koet lomallasi mahdollisimman paljon elämyksiä.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja jokaiseen makuun
  • Lapsiystävällinen ranta
  • Pitkä rantapromenadi
  • Matkoja ympäri vuoden
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Sanur Beach

Tee matkahaku – Sanur Beach