Sunwing Family Resorts – Lollo ja Bernie
Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi uima-altaalla, ravintoloissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa sekä Mini Landissa.

Hauskoja hetkiä

Hauskoja hetkiä Lollon & Bernien kanssa

  • Käy tervehtimässä Lolloa & Bernietä Mini Landissa
  • Osta Lollo & Bernie-tuotteita nettikaupasta
  • Tilaa Lollon tai Bernien vierailu omaan huoneeseesi
  • Laula yhdessä Lollon & Bernien kanssa After Beachissä

TAPAA LOLLO & BERNIE

Lollon tai Bernien vierailu

Lollon tai Bernien vierailu

Tilaa etukäteen kiltin Lollo-kirahvin tai hänen halattavan suloisen karhukaverinsa Bernien vierailu hotellihuoneeseen ja anna perheen pienimmille unohtumaton lomaelämys! Joko Lollo tai Bernie koputtaa huoneiston ovelle ennalta sovittuna aikana ja lapsesi saa omaa leikki- ja haliaikaa. Vierailu varataan viimeistään viikkoa ennen matkan alkua. Lollo ja Bernie eivät valitettavasti ehdi vierailla kaikkien hotellissa asuvien lasten luona, joten vierailu kannattaa varata hyvissä ajoin. Ota yhteys vastaanottoon viimeistään päivää ennen toivottua vierailua ja varaa sopiva aika. Vierailun kesto on noin 10 minuuttia. Ja kenties Lollolla tai Berniellä on mukanaan myös pieni yllätys...

Lollo & Bernie Suite

Asu Lollo & Bernien käytännöllisesti suunnitelluissa sviiteissä. Sviiteissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta perhelomasta tulee onnistunut ja mukava. Lollo & Bernie Suites -sviittejä on Sunwing Family Resorts -hotellissa Alcudiassa, Ayia Napassa, Rodoksella, Sidessä ja Makrigialoksessa.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Lollo ja Bernie

Lollo & Bernie Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa ja Mini Landissa.