Häät ja häämatkat

Häät ja häämatkat

Unelmoitteko unohtumattomasta häämatkasta? Haluaisitteko mennä naimisiin rannalla Karibialla vai oletteko jo naimisissa ja etsitte täydellistä häämatkaa? Ehkä haluatte uudistaa vihkivalat ulkomailla? Mitä ikinä etsittekin, löydätte sen Tjäreborgilta.

Sen lisäksi, että tarjoamme mahdollisuuden järjestää häät omissa Sunwing- ja Sunprime-konseptihotelleissamme, meillä on valikoimassamme useita hotelleja joissa on oma hääsuunnittelija. Kokeneet hääsuunnittelijat tekevät kaikkensa, jotta teidän suuresta päivästänne tulisi mahdollisimman täydellinen.

Romanttiset hotellit -otsikon alle olemme koonneet hotelleja, jotka sopivat mielestämme täydellisesti vasta-avioituneille pareille, jotka haluavat viettää ikimuistoisen kuherruskuukauden.


Suositut häämatkakohteet

Suosittuja häämatkakohteita


Vihkiminen ulkomailla

Vihkiminen ulkomailla

Oletteko ajatelleet mennä naimisiin ulkomailla? Tjäreborgin valikoimassa on useita romanttisia hotelleja, jotka luovat täydelliset puitteet unelmahäille.


Romanttiset hotellit

Romanttiset hotellit

Etsittekö häämatkaa isolla H:lla? Täältä löydätte kaikkein romanttisimmat hotellimme, joissa teillä on aikaa toisillenne ja rakkaudelle. Nämä hotellit soveltuvat täydellisesti ikimuistoisen kuherruskuukauden viettoon.

Romanttiset hotellit


Romanttinen viikonloppu suurkaupungissa

Romanttinen viikonloppu suurkaupungissa

Tänne olemme valinneet suosikkihotellejamme monista suosituista kaupunkilomakohteista. Nämä hotellit sopivat erinomaisesti romanttisen viikonloppuloman viettoon. Ja tarjoavat täydelliset puitteet häämatkalle, joka säilyy muistoissanne ikuisesti.

Romanttinen viikonloppu suurkaupungissa


Romanttinen risteily esim. Välimerellä tai Karibialla

Risteilyloma avioliiton satamaan

Häämatka on alku vähän suuremmallekin risteilylle, elämän mittaiselle. Siksi sen luonnetta kannattaa miettiä tovi jos toinenkin. Lähde sydänkäpysi kanssa risteilylle Välimerelle, Karibian trooppisiin maisemiin, astu laivaan Dubaista tai risteile intian valtamerellä! Ruokailette huippuravintoloissa, nautitte korkealuokkaisista show-ohjelmista, rentoudutte aurinkokansilla, käytte liikuntatunneilla ja spa-hoidoissa ja teette retkiä risteilyn vierailusatamissa. Kuuntele, mitä sydän sanoo. Se sanoo tahdon, risteilylle!

Kaikki risteilyt


Vihkiminen ulkomailla

Vihkiminen ulkomailla

Ulkomailla avioliiton solmimista harkitsevien kannattaa ottaa asioista selvää jo hyvissä ajoin ennen H-hetkeä. Ennen vihkitoimitusta on mm. hankittava esteettömyystodistus, joka on voimassa neljä kuukautta myöntämisestä. Ulkomailla vihkimisen voi toimittaa vihkimisoikeuden kohdemaahan saanut pappi.