Retket, Puerto Pollensa

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Ennakkoon varattavat retket tulee varata vähintään 7 vuorokautta ennen matkaa.

Huom! Retkiohjelmaa on jouduttu supistamaan koronaviruksen vuoksi ja aktiviteetteihin saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla. Esim. kasvomaskien käyttö saattaa olla pakollista ja ravintolakäynnit saatetaan korvata ruokapaketeilla, jotka retkelle osallistujat saavat mukaansa. Lue lisää kohteen omilta https://mydestination.tjareborg.fi/.

Klassinen luolaretki

Klassinen luolaretki

Maanalaista mystiikkaa ja Majoricahelmiä! Kokopäiväretken aikana vierailemme Hamsin tippukiviluolissa sekä vanhassa Manacorin käsityöläiskaupungissa. Maistelemme myös muutamia saaren perinteisiä liköörejä. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki on ohjelmistossa touko-syyskuussa.

Lue lisää Pienennä

Päivä alkaa vierailulla "Majorica"-kaupassa, jossa saamme ihastella Majorica-helmiä, joita pidetään hienoimpina keinotekoisina helminä maailmassa. Edelle menevät vain aidot ja viljellyt helmet. Saamme nähdä kuinka hohtavia helmiä valmistetaan lasista ja kalansuomuista.

Jatkamme matkaa Hamsin tippukiviluoliin, jotka löydettiin vuonna 1905. Laskeudumme alas pimeyteen, ohitamme mystisiä onkaloita ja valtavia luolia. Vesipisaroiden tipahtaessa alas kiiltävistä stalagmiiteista voit kuulla niiden äänen kaikuvan luolassa. Katossa olevat stalaktiitit muodostavat... niinpä, mitä? Nämä erityiset muodostelmat laittavat mielikuvituksesi liikkeelle!

Maanalainen Venicejärvi sijaitsee luolaston syvimmässä kohdassa ja siellä pysähdymme hetkeksi kuuntelemaan kaunista ja tunnelmallista musiikkia. Valot sammuvat ja näkyviin lipuu valaistuja veneitä.

Lopuksi käymme vielä keramiikka- ja likööritehtaalla, jossa voimme maistella useita erilaisia liköörejä! Maistamisenarvoisia ovat esim. saaren oma palolikööri ja erikoinen hierbasyrttilikööri.

Retki on ohjelmistossa touko-syyskuussa.

Ruoka ja juoma:
Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lounasta on mahdollista ostaa Sa Gruta -ravintolasta ja baarista voi ostaa myös juotavaa. Sa Grutassa pidämme noin tunnin pysähdyksen.

Sisäänpääsymaksu:
Sisäänpääsymaksu Cuevas Hamsin luolaan sisältyy hintaan.

Ota mukaan:
Lämmin pusero, kunnolliset kengät, vesipullo ja kamera

Retken kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 08.00-17.00

Opastus:
Skandinaavinen opastus

Muuta:
Paljon rappuja ja tasoeroja. Paikoittain liukasta, sillä luolan katosta tippuu vesipisaroita. Mikäli olet liikuntaesteinen, ota yhteys Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista. Vierailukohteiden järjestys voi vaihdella viikoittain.

Rancho Grande

Rancho Grande

Lähde mukaan Rancho Grandelle ja ole cowboy yhden illan ajan!

Lue lisää Pienennä

Tila sijaitsee kauniilla paikalla Son Serra de Marinassa, joka on viehättävä kylä n. 20 minuutin päässä Alcudiasta.

Kultaisen auringonlaskun aikaan ratsastamme halki upeiden maisemia mallorcalaisella preerialla. Jonkin aikaa ratsastettuamme pysähdymme sammuttamaan janoa ja pidämme ansaitun tauon keskellä kaunista luontoa.

Voit ratsastaa sinulle sopivimmassa ryhmässä: turbo, miniturbo tai automaattinen. Rancho Granden cowboyt varmistavat, että olemme oikeassa ryhmässä. Sinun ei myöskään tarvitse välttämättä ratsastaa osallistuaksesi tähän mukavaan iltaan, vaan voit halutessasi hypätä preeriavaunu Sangriaexpressenin kyytiin.

Kun saavumme takaisin ranchille, pudistelemme pölyt pois ja nautimme virkistävän juoman ja sytytämme grillin. Istumme alas pitkän pöydän ääreen ja tarjolla on vastagrillattua lihaa, aliolia, salaattia ja leipää sekä lasillinen sangriaa tai virvoitusjuomaa. Kaikki mahdolliset lihasjäykkyydet poistuvat viimeistään silloin, kun ranchin cowboyt järjestävät meidät rivitanssiin tähtitaivaan alle.

Hieno retki niin suurille kuin pienille.

Retki järjestetään toukokuusta lokakuuhun, kysy oppailtamme tarkat päivät.

Ruoka ja juoma:
Illallinen, sangria ja vesi sisältyvät hintaan.

Aika:
Iltaretki, n. klo 17.00–22.00.

Opastus:
Omatoimiretki, ei opasta.

Vaatetus:
Mukavat vaatteet ja kengät.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera ja lämmin paita iltaa varten.

Muuta:
Ostettavissa on kaksi erityyppistä lippua. Jos et halua ratsastaa, osta lippu "Sangria-expressen" ja matkustat hevosvaunuissa. Jos haluat ratsastaa, tulee sinun ostaa lippu, johon sisältyy ratsastus (hinta 68 euroa/aikuinen ja 48 euroa/lapsi).

Valldemossa & Sóller

Valldemossa & Sóller

Lähde kanssamme bussilla tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Serra de Tramuntanan vuoristossa on erittäin hedelmällinen ja rehevä laakso, ja siellä 400 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, sijaitsee mallorcalainen Valldemossan kylä. Se tuli tunnetuksi säveltäjä Frédéric Chopinin ja hänen ystävättärensä ansiosta, kun he viettivät kylässä erään kylmän ja sateisen talven 1800-luvulla. Lähestyessämme Valldemossaa etelän suunnalta silmiemme eteen avautuvat mahtavat näköalat yli koko kylän, jonka pienet, perinteiset talot näyttävät suorastaan liimautuneen yhteen. Kun olemme hetken kävelleet mukulakivikatuja pitkin, kauniiden talojen ja vehreän kasvillisuuden keskellä, voit viettää hetken aikaa omin päin. Nauti kuppi kahvia torilla tai tutkaile vanhaa, tunnelmallista keskustaa.

Täältä jatkamme bussilla ikivanhojen oliivilehtojen ohi rannikkoa pitkin. Maisemat rannikolla ovat upeat – toisella puolella komeilevat vuoret, toisella puolella kimaltelee Välimeri sinisenä.
Tämän jälkeen onkin aika suunnata kohti ranskalaisvaikutteista Sóllerin kylää. Perillä nousemme yhteen viehättävistä raitiovaunuista, jonka kyydissä pääsemme Puerto de Sóllerin satakylään. Matkalla ohitamme vehreitä sitrusplantaaseja, jotka ovat tehneet Sóllerista kuuluisan.

Tämä retki sopii vaativallekin Mallorcan-matkaajalle!

Ruoka ja juoma: Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan.

Sisäänpääsymaksu: Raitiovaunulippu sisältyy retken hintaan.

Hyvä ottaa mukaan: Hyvät kävelykengät, vesipullo ja kamera. Tiettyinä aikoina voi Valldemossassa olla viileää, joten ylimääräinen lämmin pusero on hyvä olla mukana.

Retken kesto: Kokopäiväretki, n. klo 09.00–17.00

Opastus: Skandinaavinen opastus.

Muuta: Tjäreborg on jo vuosia toiminut ainutlaatuisessa ja arvostetussa yhteistyössä Purowoolin kanssa, joka on yksi johtavista makuuhuonetuotteiden valmistajista Skandinaviassa. Valitessasi tämän retken sinut haetaan ennen varsinaisen retken alkamisaikaa ja pääset mukavaan ja viihdyttävään esittelyyn Purowoolin tiloissa. Esittely kertoo terveydestä, unesta ja heidän tuotteistaan. Aamiainen sisältyy.
Valldemossassa tehdään pieni kävelykierros ja Sóllerissa kävellään hieman enemmän. Mikäli sinulla on liikuntarajoitteita, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista.

Retki järjestetään huhti-syyskuussa, ota meihin yhteyttä saadaksesi tarkat ajat.

Päivä merellä

Päivä merellä

Luontoelämys merellä! Kevyt lounas katamaraanilla sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Mikä onkaan mukavampaa kuin viettää kokonainen päivä merellä? Anna Anacanoa-katamaraanin miehistöineen viedä sinut kokemaan luonnonkaunis Mallorcan luoteisrannikko mereltä käsin.

Katamaraaniretki lähtee liikkeelle Alcudian satamasta ja suuntaa sen jälkeen kohti saaren luoteista rannikkoa, aina Pollensan niemelle saakka, jossa näemme majesteettiset vuoret toisella puolellamme ja sinisen meren toisella.

Teemme pysähdyksen Coll Baix -rannalla, jossa voimme nauttia snorklauksesta kirkkaassa, vaaleansinisessä vedessä. Seuraava pysähdyspaikka on Pollensanlahti, jossa ankkuroimme katamaraanin ja pääsemme taas pulahtamaan kristallinkirkkaaseen veteen. Voit myös käydä kokeilemassa melomista kajakilla, sillä välin kun veneen miehistö valmistaa päivän lounaan.

<b>Ruuat ja juomat:</b>
Hintaan sisältyy kevyt lounas, juomia voi ostaa katamaraanilta.

<b>Kesto:</b>
Kokopäiväretki, n. klo 09.30-16.00.

<b>Opastus:</b>
Englanninkielinen opastus.

<b>Hyvä ottaa mukaan:</b>
Uimavarusteet ja aurinkorasvaa.

<b>Muuta:</b>
Snorkalusvarusteet voi lainata katamaraanilta.
Pidätämme oikeudet huonosta säästä johtuviin reittimuutoksiin.

Alcudia Sea Explorer

Alcudia Sea Explorer

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumaan Mallorcan kauniiseen luontoon veneellä! Valittavanasi on kaksi erilaista retkeä.

Lue lisää Pienennä

Pikaveneretki
Lähde mukaan upealle 4-tuntiselle retkelle pikaveneellä. Retki alkaa Alcudian satamasta ja reitti määräytyy sääolohuhteiden mukaan. Yksi asia on ainakin varma - päivän aikana luvassa on monta pyähdystä ja ihania elämyksiä. Ohitamme kauniita maisemia ja jatkamme matkaa johonkin mukavaan lahdenpoukamaan, jossa voimme uida ja snorklata kristallinkirkkaassa vedessä. Useita lähtöjä päivittäin. Hyvä ottaa mukaan uimavarusteet, pyyhe, aurinkohattu ja aurinkovoide.

Delfiiniretki
Lähdemme matkaan jo aikaisin aamulla auringon noustessa ja Alcudian vasta heräillessä uuteen päivään. Retken tavoitteena on nähdä delfiinejä samalla kun matkaamme ohi rannikon upeiden maisemien. Pienen veneen etu suureenverrattuna on se, että olemme lähempänä vedenpintaa ja näin ollen pääsemme myös lähemmäs delfiinejä. Aikainen lähtö n. klo 06.30, retki kestää n. 2–3 tuntia.

Ruoka ja juoma: Eivät sisälly hintaan

Kesto: Kysy lisätietoja Tjäreborgin oppaalta

Opastus: Veneen kapteeni puhuu englantia

Muuta: Alcudia Sea Explorer on erikoistunut pienemmillä veneillä tehtäviin retkiin, jolloin veneillä päästään helposti myös vaikeakulkuisempiin paikkoihin. Veneisiin mahtuu enintään 12 matkustajaa. Molempiin retkiin saattaa tulla muutoksia esim. sää- tai muista paikallisisten olosuhteiden mukaan.

Palma Shopping - Skandinaavinen opastus

Palma Shopping - Skandinaavinen opastus

Kokopäiväretki upeaan Palmaan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä hyviä ostoksia sekä vierailla nähtävyyksillä. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.Lue lisää Pienennä

Mitäpä olisi Mallorcan loma ilman vierailua saaren pääkaupungissa Palmassa? Palman rantapromenadi on yksi kauneimmista Välimeren alueella!

Teemme kierroksen Palman kaupungin keskustassa, jonka jälkeen sinulle jää runsaasti aikaa kierrellä Palman kaupungissa omin päin.

Shoppailumahdollisuudet ovat Palmassa rajattomat. Täällä on maustepuoteja, kenkäkauppoja, käsitöitä, pieniä vaateputiikkeja, suurten espanjalaisten vaateketjujen liikkeitä, kuten Zara ja Mango, sekä paljon muuta. Via Sindicaton ja Jaime II:n pikkuputiikeista on myös lyhyt matka hienoille ostoskaduille Jaime III:lle, Avenida d'Alexandre Rossellolle sekä El Corte Inglésin tavarataloon. Halutessasi voit myös käydä kuuluisassa, valtavankokoisessa La Seon goottilaisessa katedraalissa.

Palman kaupunkiin tutustuu parhaiten opatetulla kierroksella. Sinulla on noin viisi tuntia aikaa tutustua kaupungin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Ruoka ja juoma:
Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Sisäänpääsymaksut:
Mikäli haluat vierailla katedraalissa, sisäänpääsymaksu on n. 6 €.

Retken kesto:
Noin klo 09.00–17.00.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Ota mukaan:
Kamera sekä mukavat vaatteet ja kengät.

Vaellusta ja viiniä - Voidaan varata jo ennen matkaa

Vaellusta ja viiniä - Voidaan varata jo ennen matkaa

Vaellusta ja viiniä -retki on kohtalaisen vaativa vaellus dramaattisella Tramuntana-vuorella, joka päättyy mallorcalaiseen picniciin ja viininmaisteluun.

Lue lisää Pienennä

Aloitamme viinitarhasta, kuljemme läpi hylätyn hedelmäpuutarhan ja jatkamme matkaa upeassa luonnossa kiiveten välillä suurten kivien ja kallionlohkareiden yli. Hetken päästä näemme Bec d'Ocan, kalliomuodostelman joka on saanut lempinimensä ankan nokasta. Täältä seuraamme ikivanhaa polkua alas hylätylle Rafal d'Ariantin maatilalle. Kun olemme ohittaneet tilan, saavumme Cove de l'Arenan yläpuolella olevalle paikalle, josta avautuvat upeat näköalat merelle yli kallioiden. Sen jälkeen kuljemme takaisin Rafal d'Ariantiin, josta kävelemme laaksoa pitkin suuntana Torrent de Mortix. Kuljemme pitkin kivistä joenuomaa, ennen kuin saavumme laakson päähän. Sieltä pääsemme tielle, joka johtaa meidät takaisin viinitilalle ja on luvassa päivän toinen kohokohta: Mortix-viinitila ja viininmaistelu.

Viinitarha sijaitsee noin 400 m merenpinnan yläpuolella ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet viininviljelyyn Mallorcalla. Täällä kasvatetaan suosittua rypälettä Malvasiaa, sekä muita lajikkeita, kuten Syrah, Merlot ja Cabernet Sauvignon. Lisäksi täällä valmistetaan erikoista jälkiruokaviiniä jäädytetyistä Uva-rypäleistä. Saamme maistella näitä ja lisäksi meille tarjoillaan perinteistä mallorcalaista Pambolia sekä hyviä leivoksia, ennen kuin palaamme takaisin hotellille.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, Pamboli (mallorcalaisia naposteltavia), viininmaistelu (3 eri viiniä) sekä leivokset.

Hyvä ottaa mukaan:
Aurinkovoide, vesipullo, kamera ja pitkähihainen paita alku- ja loppukaudesta.

Vaatetus:
Aurinkohattu, vaelluskengät.

Opastus:
Englanninkielinen paikallisopas.

Kesto:
Kokopäiväretki: 10.00-16.00.

Muuta:
Ohjelmaan voi tulla muutoksia sään tai muiden paikallisten olosuhteiden vuoksi.

Vene- ja vaellusretki - Voidaan varata jo ennen matkaa

Vene- ja vaellusretki - Voidaan varata jo ennen matkaa

Koe enemmän kaunista Mallorcaa, sekä mereltä käsin että jalkaisin! Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Tämä puolipäiväretki alkaa Puerto Pollençasta, jossa astumme pieneen kalastusveneeseen. Matkaamme kapteenin ja englanninkielisen vaellusoppaan johdolla koilliseen, Playa de Formentoriin, jossa hyppäämme laiturille ja retken vaellusosuus voi alkaa.

Lähdemme kulkemaan pohjoiseen, pitkin kaunista metsäpolkua, joka kiemurtelee puiden varjossa, ja näin vältymme kuumimmilta auringonsäteiltä. Ohitamme Formentorin niemimaan oman viinitarhan, jossa viljellään myös oliivipuita. Satoja vuosia vanha, kaunis tila on kuin luonnon oma koriste. Tilalla on mielenkiintoinen ja jännittävä historia.

Vaellusretken seuraava pysähdyspaikka on Cala Figuera, joka on upea lahti Formentorin niemimaan pohjoisrannikolla. Täällä voit halutessasi pulahtaa virkistävään meriveteen, ottaa hienoja kuvia ja nauttia kauniista maisemista. Päätämme noin viiden kilometrin pituisen vaellusretkemme Cala Murtan rauhalliseen ja viehättävään lahdenpoukamaan. Täältä meidät haetaan pienemmällä veneellä. Ja nyt on aikaa viettää hyvin ansaittu rentoutumishetki.

Rasittavan päivän päätteeksi meille tarjoillaan ruokaa ja juomaa. Ja vielä tarjoutuu myös mahdollisuus vilvoitella kirkkaansinisessä merivedessä. Noin kahden tunnin jälkeen on aika lähteä paluumatkalle kohti Puerto Pollençaa, ja samalla saamme ihailla mahtavaa Tramontanan vuoristoa, joka esittäytyy parhaasta vinkkelistään.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Ruoka ja juomat veneellä sisältyvät hintaan.

Kesto:
Noin klo 10.00-14.00.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Ota mukaan:
Jalkaan kannattaa laittaa hyvät kävelykengät. Kamera, uimavarusteet, pyyhe ja aurinkovoide.

Pukeutuminen:
Mukavat vaatteet ja kengät.

Huom!:
Pidätämme oikeuden muuttaa vene- ja vaellusreittejä huonojen sääolosuhteiden vuoksi.

Son Amar

Son Amar

Juhlava ilta ja maailmanluokan viihdettä legendaarisessa Son Amarissa.

Lue lisää Pienennä

Son Amarin historiallinen kartano on jo vuodesta 1963 ollut monien arvostettujen ja näyttävien iltaesitysten pitopaikka, ja katsojat ovat pääseet nauttimaan kiehtovista kokemuksista. Son Amarissa vierailee artisteja kaikkialta maailmasta, ja yhdessä he tarjoavat katsojilleen mahtavan annoksen viihdettä ja unohtumattomia elämyksiä illan aikana.

Vuoden taianomainen koreografia koostuu taitavasti yhdistetyistä eri tyyleistä ja kulttuureista, idästä länteen. Esitys tunkeutuu syvälle sydämiimme ja sieluumme, ja samalla pääset nauttimaan kansainvälisestä tanssista ja musiikista, henkeäsalpaavista akrobaattiesityksistä, hauskoista koomisista elementeistä, kuumista flamencoshown pyörteistä ja luvassa on myös paljon muuta mukavaa.

Maailmanluokan upea Son Amar -show on ainoa laatuaan – lähde mukaan fantastiseen show-maailmaan!

Useimmista lomakohteissamme on myynnissä GOLD-lippu, johon sisältyy kuljetus.

Ruoka ja juoma:
Kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen

Kesto:
Lähtö hotelleilta n. klo 17.30-18.30, Son Amarissa n. klo 19.00–24.00

Opastus:
Englanninkielinen opastus

Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa

Valldemossa & Sollér - yhteistyössä Purowoolin kanssa

Lähde kanssamme tutustumaan muutamiin Mallorcan todellisiin helmiin! Purowoolilla näet mukavan tuote-esittelyn ja täällä tarjoillaan myös aamiaista ennen retkeä. Kaikki edullisempaan hintaan!

Lue lisää Pienennä

Serra de Tramuntanan vuoristossa on erittäin hedelmällinen ja rehevä laakso, ja siellä 400 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, sijaitsee mallorcalainen Valldemossan kylä. Se tuli tunnetuksi säveltäjä Frédéric Chopinin ja hänen ystävättärensä ansiosta, kun he viettivät kylässä erään kylmän ja sateisen talven 1800-luvulla. Lähestyessämme Valldemossaa etelän suunnalta silmiemme eteen avautuvat mahtavat näköalat yli koko kylän, jonka pienet, perinteiset talot näyttävät suorastaan liimautuneen yhteen. Kun olemme hetken kävelleet mukulakivikatuja pitkin, kauniiden talojen ja vehreän kasvillisuuden keskellä, voit viettää hetken aikaa omin päin. Nauti kuppi kahvia torilla tai tutkaile vanhaa, tunnelmallista keskustaa.

Täältä jatkamme bussilla ikivanhojen oliivilehtojen ohi rannikkoa pitkin. Maisemat rannikolla ovat upeat – toisella puolella komeilevat vuoret, toisella puolella kimaltelee Välimeri sinisenä.

Tämän jälkeen onkin aika suunnata kohti ranskalaisvaikutteista Sóllerin kylää. Perillä nousemme yhteen viehättävistä raitiovaunuista, jonka kyydissä pääsemme Puerto de Sóllerin satakylään. Matkalla ohitamme vehreitä sitrusplantaaseja, jotka ovat tehneet Sóllerista kuuluisan.

Tämä retki sopii vaativallekin Mallorcan-matkaajalle!

Ruoka ja juoma: Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan.

Sisäänpääsymaksu: Raitiovaunulippu sisältyy retken hintaan.

Hyvä ottaa mukaan: Hyvät kävelykengät, vesipullo ja kamera. Tiettyinä aikoina voi Valldemossassa olla viileää, joten ylimääräinen lämmin pusero on hyvä olla mukana.

Retken kesto: Kokopäiväretki, n. klo 09.00–17.00

Opastus: Skandinaavinen opastus.

Muuta: Tjäreborg on jo vuosia toiminut ainutlaatuisessa ja arvostetussa yhteistyössä Purowoolin kanssa, joka on yksi johtavista makuuhuonetuotteiden valmistajista Skandinaviassa. Valitessasi tämän retken sinut haetaan ennen varsinaisen retken alkamisaikaa ja pääset mukavaan ja viihdyttävään esittelyyn Purowoolin tiloissa. Esittely kertoo terveydestä, unesta ja heidän tuotteistaan. Aamiainen sisältyy.
Valldemossassa tehdään pieni kävelykierros ja Sóllerissa kävellään hieman enemmän. Mikäli sinulla on liikuntarajoitteita, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista.

Retki järjestetään huhti-syyskuussa, ota meihin yhteyttä saadaksesi tarkat ajat.

Mallorca - vastakohtien saari

Mallorca - vastakohtien saari

Päivän aikana saat kokea Mallorcan jännittäviä vastakohtia: paikallista elämää, upeaa luontoa, kuulet uskonnosta ja lisäksi maistella hyviä viinejä ja maukkaita tapaksia. Sisäänpääsymaksu Santuari de Llucin luostariin sekä viininmaistelu ja tapas sisältyvät hintaan.

Lue lisää Pienennä

Päivän ensimmäisen pysähdys tehdään Mallorcan suurimmilla markkinoilla, jotka sijaitsevat saaren kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Incassa. Tänne kokoontuvat paikalliset eri puolilta saarta myymään tuoreita vihanneksia, vastapaistettuja leivonnaisia, keittiötarvikkeita, kauniita koruja ja modernia tekniikkaa. Lyhyesti sanottuna, täältä voit ostaa melkeinpä mitä tahansa. Markkinoilla sinulla on n. 1,5 tuntia aikaa kierrellä omin päin ja tutustua lähemmin paikalliseen Mallorcaan. Ja ehkäpä jokin matkamuisto on mukava ostaa tuliaisiksi.

Matka jatkuu upeaan Sierra de Tramontanan vuoristoon ja yli 1000 metrin korkeuteen. Vuoristo on tunnettu hyvistä teistään, joilla on tilaa sekä retkeilijöille että pyöräilijöille. Mutta vuoristo on maailmankuulu ennen kaikkea hämmästyttävän upeista näkymistään ja mahtavasta luonnostaan.

Pysähdymme Llucissa, joka tunnetaan saaren pyhimpänä paikkana. Vierailemme luostarissa, joka toimii turistinähtävyytenä, kirkkona, hotellina ja vapaa-ajan viettopaikkana. Saamme käsityksen espanjalaisesta jumalanpalveluksesta ja kuulemme Blauet-lapsikuoron laulavan. Tämän jälkeen on omaa aikaa, jolloin voit käydä vaikkapa museossa, katsoa historiallisen lyhytelokuvan elokuvateatterissa tai tutustua kasvitieteelliseen puutarhaan. Kauniissa ympäristössä on mukava nauttia vaikkapa kupillinen kahvia.

Retken viimeinen pysähdys on Mortrixin viinitilalla. Kiertokävelyn aikana meille kerrotaan viinintuotannosta. Poikkeuksellisesti tämä viinitila sijaitsee 1000 metrin korkeudella ja talvella lumi peittää viinitilan lyhyeksi ajaksi. Lumen ansiosta täällä on liian kylmä hyönteisille ja tuholaisille, joten täällä tuotettu viini on 100-prosenttisesti luomua, koska torjunta-aineita ei tarvita.

Lopuksi saamme maistella viinitilan kolmea suosituinta viiniä: punaista, valkoista ja roséta. Lisäksi meille tarjoillaan aito mallorcalainen tapas-ateria, joka koostuu Mallorcan erikoisuuksista.

Ruoka ja juoma:
Tapas-lounas ja viini sisältyy hintaan.

Sisäänpääsymaksu:
Sisäänpääsymaksu Santuari de Llucin luostariin sisältyy hintaan.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 09.00-17.00.

Opastus:
Skandinaavinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, vähän käteistä ja lämmin pusero, sillä vuorilla on viileämpää.

Muuta:
Mikäli olet liikuntaesteinen, ota yhteys Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista, sillä mäki alas viinitilalle on epätasainen ja vaikeakulkuinen.

 Aktiivinen seikkailuretki Mallorcalla

Aktiivinen seikkailuretki Mallorcalla

Seikkailuretki tehdään Pohjois-Mallorcalla – maalla, merellä ja osittain myös ilmassa. Tämä retki sisältää kaikkea mahdollista, ja sen aikana on tarkoitus ratkaista tehtäviä karun kauniissa ympäristössä. Paras palkinto on selviytyä kaikista päivän tehtävistä ja päästä vaativaan viimeiseen vaiheeseen.

Lue lisää Pienennä

Kyseessä on maastoretki, jonka aikana käytetään erilaisia kulkuvälineitä ja varusteita. Väillä kuljetaan jeepillä, välillä kävellen. Retkeen sisältyy myös meriosuuksia, joissa snorklataan, melotaan sekä hypätään veteen kallioilta.

Retken aikana pääset kokemaan ja näkemään paljon sekä haastamaan itsesi. Tämän aktiivisen seikkailun jokainen osuus on suoritettava tehtävä. Joka hetki tarjoaa varmasti uusia ja ainutlaatuisia lomaelämyksiä.

Tarkoituksena on kokea osa saaresta täysin uudella ja aktiivisella tavalla sekä kokeilla omia rajojaan. Jos olet valmis haastamaan itsesi sekä maalla että merellä, tämä vauhdikas retki sopii sinulle.

Ruoka ja juoma:
Retken aikana on tarjolla myslipatukoita ja vettä. Lisäksi retkeen kuuluu kevyt tapasateria.

Kesto:
Puolipäiväretki, noin 3,5 tuntia ja sen lisäksi kuljetukset noin 30 minuuttia per suunta.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, pyyhe, aurinkovoide ja vaihtovaatteet. Pelastusliivin, uimakengät ja kypärän voit lainata retken järjestäjältä.

Muuta:
Arvoesineet voi jättää lukolliseen lokeroon retken ajaksi. Voit lainata GoPro-kameran retken järjestäjältä, joka myös huolehtii siitä, että kaikki osallistujat saavat kuvia ja videoita retkestä. Retki sopii useimmille, ja uimataito on edellytys osallistumiselle.