Matkat – Sitges

Sitges on suosittu rantakohde, jonka matalat, kullankeltaiset rannat, hyvät golfkentät ja sykkivä yöelämä houkuttelevat tänne kaikenikäisiä.
Sitges on viehättävä rantakohde, jonka vanha osa koostuu kauniiden kukkaistutusten reunustamista pienistä kävelykaduista. Sitgesissä paistaa aurinko 300 päivänä vuodessa, ja sen lisäksi kaupungin ylpeydenaiheita ovat erinomaiset ravintolat, trendikkäät vaatekaupat ja kaunis palmujen reunustama rantakatu. Suurimman osan vuodesta täällä vallitsee rauhallinen tunnelma, mutta kesä-syyskuussa kaupunki muuttuu vilkkaaksi turistikohteeksi, jonka baarit ja yökerhot kuhisevat elämää. Avoimen ilmapiirinsä ansiosta Sitgesistä on tullut suosittu matkakohde myös gay-piireissä, ja useat hotellit ja baarit pitävät ylpeinä esillä sateenkaarilippua. Jos haluat kokea Barcelonan suurkaupungin sykkeen, sinne on Sitgesistä alle tunnin kestävä suora junayhteys.

Ruoka ja juoma

Sitges on oikea kulinaristin paratiisi, ja tänne saapuukin hyvän ruuan ystäviä kaikkialta maailmasta nauttimaan ihanista Välimeren erikoisuuksista. Rantakadun ravintoloissa voit myös maistaa aitoja espanjalaisia tapaksia paikallisen viinin kera. Lähistöllä on useita tunnettuja viinialueita, joilta tulevat esimerkiksi Cava- ja Priorat-viinit.

Sitgesin yöelämä

Sitges tunnetaan vilkkaasta, kiihkeästä yöelämästään. Illanvieton voi aloittaa nauttimalla lasillisen jollakin rantakadun ulkoterasseista, ja myöhemmin voi siirtyä suurelle Carrer del Pecat -bilekadulle, jolla on klubeja vieri vieressä. Monet gay-baarit ovat keskittyneet Carrer Sant Bonaventuralle, vain viiden minuutin päähän rannalta.

Golf, pyöräily, tennis ja vesiurheilu

Jos haluat harrastaa lomasi aikana liikuntaa, Sitgesissä on paljon sinulle sopivia aktiviteetteja. Alue soveltuu hyvin pyöräilyyn, joten voit vuokrata pyörän ja lähteä tutustumaan ympäristöön. Kohteessa ja sen lähellä on myös useita hyviä golf- ja tenniskenttiä. Vedessä viihtyville on suurimmilla rannoilla tarjolla monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Tjäreborgin Sitges

Voit matkustaa Sitgesiin ympäri vuoden. Reittilennoilla tehtävillä matkoillamme voit itse päättää matkasi ajankohdan ja keston, joten voit suunnitella juuri sellaisen loman kuin haluat.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hyviä ravintoloita
  • Vilkas yöelämä
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Sitges

Tee matkahaku – Sitges