Matkat – Salou

Salou on yksi Costa Doradan alueen suurimmista rantakohteista, jossa sinua odottavat kultaiset hiekkarannat ja palmujen reunustama kaunis rantakatu.
Salou on oikea lomaparatiisi meille pohjoisen asukkaille. Leudon ilmaston ja Espanjan pisimpiin kuuluvan lomasesongin ansiosta voit matkustaa tänne myös aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä. Matalat rannat tekevät Salousta erityisen suositun lapsiperheiden keskuudessa. Eloisassa keskustassa on paljon ravintoloita, kahviloita ja baareja. Nykyisin Salou on kasvanut yhteen naapurikohde Cambrilsin kanssa, jossa on viehättävä pieni satama ja ihastuttavia vanhoja kortteleita. Saloussa sijaitsee myös PortAventura World, yksi Euroopan suurimmista huvipuistoista. Jos haluat kokea suurkaupungin sykkeen, Barcelonaan on vain noin puolitoista tuntia kestävä suora junayhteys. Jos pidät historiasta, käy Tarragonan amfiteatterissa, joka sijaitsee noin 13 kilometrin päässä. Se on yksi alueen upeimmista roomalaisista rakennuksista.

Lapsiystävällisiä rantoja

Salou on tunnettu leveistä, hyvinhoidetuista ja hienohiekkaisista rannoistaan, jotka tekevät siitä täydellisen koko perheen lomakohteen. Sataman länsipuolella sijaitsee kilometrin pituinen Playa Ponentin ranta, jota reunustavat monet viihtyisät kahvilat. Itäpuolella sijaitsee pidempi Playa Llevant, jolla on muun muassa kuntosali ja leikkipaikka sekä mahdollisuus pelata rantalentopalloa. Molemmilla rannoilla on laaja valikoima erilaisia vesiurheilulajeja.

Ruoka ja juoma

Saloussa on paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan ruokaa kaikkialta maailmasta. Täältä saa tietenkin myös Välimeren alueelle tyypillistä ruokaa, kuten tuoretta kalaa ja äyriäisiä. Maista myös aitoja espanjalaisia tapaksia lomasi aikana. Täällä kannattaa myös tutustua paikallisiin viineihin, sillä lähistöllä on useita tunnettuja viinialueita, joilta tulevat esimerkiksi Cava- ja Priorat-viinit.

Koko perheen hotellit

Jos matkustat Salouhun lasten kanssa, suosittelemme H10 Mediterranean Villagea ja Hotel Blaumaria. Hotellit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta, ja molemmissa voi nauttia upeista allasosastoista sekä valita joko huoneen tai huoneiston.

Huvipuistot

Kesäkuukausina Euroopan parhaat huvipuistot ovat avoinna, ja niiden laitteissa viihtyvät sekä isot että pienet. Jos pidät vuoristoradoista, PortAventura Worldissa voit ajaa useissa Euroopan suurimpiin ja pisimpiin kuuluvissa vuoristoradoissa. Vesileikeistä pitävien taas kannattaa suunnata PortAventura Caribe Aquaticin vesipuistoon, jossa on lukemattomia vesiliukumäkiä ja altaita.

Matkusta milloin haluat

Tjäreborgilla voit matkustaa Salouhun vuoden ympäri reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja keston.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Perhehotelleja
  • Hyviä ravintoloita
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Salou

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Salou