Matkat – Calella

Calellan pieni, viihtyisä rantakohde on vain noin tunnin päässä Barcelonasta. Tunnelma on rento ja ystävällinen, ja tarjolla on paljon aktiviteetteja.
Calellassa sinua odottavat pitkät, hyvinhoidetut rannat, jännittävä historia ja hauskat aktiviteetit. Täällä voit harrastaa esimerkiksi vaeltamista, golfia ja erilaisia vesiurheilulajeja. Historiasta kiinnostuneet voivat nauttia menneiden aikojen tunnelmasta vanhan kaupunginosan viehättävissä kortteleissa. Kaupungin vilkkaimman kadun, Carrer de l'Esglesian varrella on kauppoja, ravintoloita ja baareja jokaiseen makuun. Jos haluat kokea suurkaupungin sykkeen, Barcelonaan on lähijunalla vain noin tunnin matka.

Vaelluksia, golfia ja uintia

Calella sopii täydellisesti aktiivisen ja liikunnallisen loman viettoon. Pitkin rantaa on paljon koko perheelle sopivaa tekemistä, kuten rantalentopalloa, ohjattua liikuntaa, salsatanssia, vaahtobileitä ja monenlaisia vesiurheilulajeja. Calellan lähistöllä on myös useita kauniita vaellusreittejä, ja vain puolen tunnin päässä sijaitsee kuuluisa PGA Catalunya Resort -golfkenttä. Vesileikeistä pitäville ja merielämästä kiinnostuneille suosittelemme Marineland Cataluñaa, jossa on sekä vesipuisto että merieläinpuisto.

Historiaa ja taidetta

Calellassa on paljon historiallista kulttuuriperintöä ja hyvinsäilyneitä vanhoja rakennuksia. Vanhan kaupunginosan keskellä on kaunis Santa Marian kirkko, joka on suosittu nähtävyys historiansa vuoksi sekä sisäänkäyntiä koristavien 12 apostolin ansiosta. Calellassa on myös yhdistetty museo ja taidegalleria, joka sijaitsee 1600-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa. Veden äärellä seisoo 1800-luvulta peräisin oleva hieno majakka.

Kulttuuria ja viihdettä

Calellassa järjestetään monenlaisia kulttuuritapahtumia, jotka voivat kruunata lomasi. Kaupungissa on esimerkiksi kesäkuusta syyskuuhun joka perjantai konsertteja, jotka ovat hyvin suosittuja sekä turistien että paikallisen väestön keskuudessa. Kuten monissa muissa Espanjan kaupungeissa, myös täällä on paljon erilaisia musiikki-, tanssi- ja ruokafestivaaleja ja esityksiä, ja hyvällä tuurilla pääset osallistumaan niihin lomasi aikana.

Tjäreborgin Calella

Tjäreborgin kautta voit matkustaa Calellaan vuoden ympäri reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit valita joko hotellihuoneen tai huoneiston. Monet hotellimme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, lähellä upeita rantoja.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hotelleja ja huoneistohotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Calella

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Calella