Matkat – Santa Susanna

Santa Susanna on viehättävä rantakohde, jossa on paljon upeita hiekkarantoja ja rento tunnelma, mikä tekee siitä täydellisen kohteen lasten kanssa matkustaville.

Santa Susannan viihtyisä rantakohde on käytännössä kasvanut yhteen viereisen Malgrat de Marin kanssa. Santa Susanna on kahdesta kohteesta modernimpi, kun taas Malgrat de Mar idyllisine satamineen on säilyttänyt enemmän perinteistä viehätysvoimaa. Upeita rantoja reunustaa pitkä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita, kahviloita ja baareja. Jos haluat lomallasi aktiivista tekemistä, rannalla voi kokeilla monenlaisia vesiurheilulajeja. Myös golfista kiinnostuneet tulevat taatusti viihtymään Santa Susannassa, sillä lähistöllä on useita erinomaisia golfkenttiä, esimerkiksi 45 minuutin matkan päässä sijaitseva kuuluisa PGA Catalunya Golf. Mikäli kaipaat vaihtelua Santa Susannan rentouttavaan rantaelämään, Barcelonan kulttuuri- ja viihdetarjonta sekä ostosvalikoima ovat vain puolentoista tunnin junamatkan päässä.

Ruoka ja juoma

Santa Susannassa on paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan ruokia kaikista maailman kolkista ja myös useita paikallisia erikoisuuksia. Paikallinen jälkiruokaerikoisuus crema catalana on klassikko, joka muistuttaa ranskalaista crème brûléeta. Maista myös el cremat -kahvidrinkkiä, joka on tehty kahvista ja poltetusta rommista. Viininystävän kannattaa kokeilla Pereladaa, Espollaa ja Campmanya, jotka tulevat kaikki alueen viinitiloilta.

Tjäreborgin Santa Susanna

Santa Susannaan voi matkustaa ympäri vuoden. Reittilennoilla tehtävillä matkoillamme voit itse päättää matkasi ajankohdan ja keston, joten voit suunnitella juuri sinulle sopivan loman.

Hyvä tietää
 • Upeita rantoja
 • Hyviä ravintoloita
 • Pitkä rantapromenadi
 • Vapaasti valittava matkan pituus
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Santa Susanna

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
13°6°
4
Aurinkotuntia/pv
12°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
14°7°
5
Aurinkotuntia/pv
12°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
16°9°
5
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
18°11°
7
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°14°
8
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
25°18°
9
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°21°
10
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • elokuu
28°21°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
25°19°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
21°15°
5
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
16°11°
5
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
13°7°
4
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
Rannat
Santa Susannassa on kolme hyvinhoidettua, karkeahiekkaista rantaa: Playa de Llevant, Playa de las Dunes ja Playa de las Caletes. Playa de las Dunesilla on vesiurheilukeskus, jossa on suuri valikoima aktiviteetteja. Rantojen suuntaisena kulkee viihtyisä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita, kahviloita ja baareja.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä 3 t 55 min

Näin matkustat tänne

Santa Susannaan voi matkustaa reittilennoilla ympäri vuoden. Lento laskeutuu Barcelonan kentälle.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Lento laskeutuu Barcelonan kentälle. Matka lentokentältä Santa Susannaan kestää n. 1 tunnin ja 10 min (n. 75 km) riippuen muusta liikenteestä. Kuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta ne voidaan ostaa erikseen.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Santa Susannassa on paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä kansainvälistä että espanjalaista ruokaa. Viininystävien kannattaa maistella paikallisia viinejä.
Santa Susannan yöelämä on rauhallista, vaikka osa baareista ja ravintoloista onkin avoinna pikkutunneille saakka. Monissa suurissa hotelleissa on viihdeohjelmaa korkeasesongin aikaan. Jos kaipaat vauhdikkaampaa iltaelämää, Costa Bravan alueen suurin turistikohde Lloret de Mar on vain lyhyen taksimatkan päässä. Elokuussa Santa Susannassa järjestetään suuri festivaali kylän suojeluspyhimyksen, Santa Susannan kunniaksi. Juhlallisuuksiin kuuluu tanssia ja musiikkia, ilotulituksia sekä paikallisten lasten ja nuorten esityksiä.
Ostokset
Santa Susannassa on muutamia kauppoja, joissa myydään muun muassa vaatteita, rantaleluja ja matkamuistoja. Lisäksi vain reilun puolen tunnin päässä sijaitsee La Roca Outlet Village, jossa on laaja valikoima tunnettuja merkkituotteita.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Golf ja vesiurheilulajit ovat Santa Susannan suosituimpia aktiviteetteja. Vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee suosittu Marineland Cataluña, yhdistetty merieläin- ja vesipuisto, jossa viihtyvät kaikenikäiset.
Kulkuyhteydet
Santa Susannassa on helpointa liikkua kävellen tai taksilla. Naapurikohde Malgrat de Marista pääsee bussilla muun muassa Barcelonaan ja Gironaan. Junamatka Santa Susannasta Barcelonaan kestää vajaat puolitoista tuntia.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Espanjan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Espanjan lähetystöstä/konsulaatista
.... Espanjan suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 6877080.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Santa Susannan hotellivero

Paikalliset viranomaiset ovat ilmoittaneet, että kaikilta Santa Susannassa yöpyviltä matkustajilta peritään majoituspaikasta ulos kirjautuessa majoitusvero. Tätä veroa ei voida periä matkan hinnassa ennen matkaa, vaan maksu suoritetaan aina paikan päällä hotellissa. Vero ei koske alle 17-vuotiaita.

Hinta per henkilö/yö:
5 tähden hotellit/huoneistohotellit: 2,48 euroa/henkilö/yö
4 tähden hotellit/huoneistohotellit: 1,21 euroa/henkilö/yö
3 tähden hotellit/huoneistohotellit ja muut: 0,72 euroa/henkilö/yö

Huomioi myös, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta espanjalaisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Kohteessa on pankkiautomaatteja.

Aikaero

Aikaero Suomeen -1 tunti.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tee matkahaku