Matkat – Santa Susanna

Santa Susanna on viehättävä rantakohde, jossa on paljon upeita hiekkarantoja ja rento tunnelma, mikä tekee siitä täydellisen kohteen lasten kanssa matkustaville.
Santa Susannan viihtyisä rantakohde on käytännössä kasvanut yhteen viereisen Malgrat de Marin kanssa. Santa Susanna on kahdesta kohteesta modernimpi, kun taas Malgrat de Mar idyllisine satamineen on säilyttänyt enemmän perinteistä viehätysvoimaa. Upeita rantoja reunustaa pitkä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita, kahviloita ja baareja. Jos haluat lomallasi aktiivista tekemistä, rannalla voi kokeilla monenlaisia vesiurheilulajeja. Myös golfista kiinnostuneet tulevat taatusti viihtymään Santa Susannassa, sillä lähistöllä on useita erinomaisia golfkenttiä, esimerkiksi 45 minuutin matkan päässä sijaitseva kuuluisa PGA Catalunya Golf. Mikäli kaipaat vaihtelua Santa Susannan rentouttavaan rantaelämään, Barcelonan kulttuuri- ja viihdetarjonta sekä ostosvalikoima ovat vain puolentoista tunnin junamatkan päässä.

Ruoka ja juoma

Santa Susannassa on paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan ruokia kaikista maailman kolkista ja myös useita paikallisia erikoisuuksia. Paikallinen jälkiruokaerikoisuus crema catalana on klassikko, joka muistuttaa ranskalaista crème brûléeta. Maista myös el cremat -kahvidrinkkiä, joka on tehty kahvista ja poltetusta rommista. Viininystävän kannattaa kokeilla Pereladaa, Espollaa ja Campmanya, jotka tulevat kaikki alueen viinitiloilta.

Tjäreborgin Santa Susanna

Santa Susannaan voi matkustaa ympäri vuoden. Reittilennoilla tehtävillä matkoillamme voit itse päättää matkasi ajankohdan ja keston, joten voit suunnitella juuri sinulle sopivan loman.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hyviä ravintoloita
  • Pitkä rantapromenadi
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Santa Susanna

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Santa Susanna