Matkat – Lloret del Mar

Tervetuloa Lloret de Mariin, jossa sinua odottavat hyvinhoidetut rannat, erinomainen ruoka ja vilkas yöelämä.
Lloret de Mar oli alun perin pieni kalastajakylä, joka on nykyään kasvanut suosituksi lomakohteeksi. Tyypillinen Välimeren ilmasto ja kirkas uimavesi tekevät siitä täydellisen paikan viettää ihanaa rantalomaa. Jos haluat lomallasi rauhoittua, voit tehdä kävelyretken korkeilla kallioilla sijaitsevaan kauniiseen Santa Clotilden puutarhaan, josta avautuu upea näköala merelle. Vaikka Lloret de Mar on suosittu matkakohde, se on silti säilyttänyt aidon espanjalaisen viehätysvoimansa. Voit kuljeskella ympäriinsä vanhan kaupunginosan viehättävissä kortteleissa ja pysähtyä vaikkapa johonkin paikallisista tapasbaareista.

Ruoka ja juoma

Jos hyvä ruoka ja juoma ovat mielestäsi olennainen osa lomaa, Lloret de Mar on oikea paikka sinulle. Kuuluisat kokit ja ravintolat ovat tehneet kaupungista kulinaarisen keskuksen, jossa yhdistyvät maut kaikkialta maailmasta. Myös paikallinen ruoka, kuten tuore kala, on erinomaista ja ehdottomasti maistamisen arvoista. Täällä voit myös maistella monia paikallisia viinejä.

Uiminen ja rannat

Lloret de Mar on tunnettu hienoista, puhtaista rannoistaan, joille on myönnetty hyvien palveluiden ja vedenlaadun johdosta Blue Flag -sertifikaatit. Rannoilla voi joko keskittyä rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen tai kokeilla vesiurheilulajeja laajasta valikoimasta. Merenrannalla on myös useita kauniita vaellusreittejä, joilla voit nauttia merimaisemista. Yksi reiteistä johtaa Dona Marinera -patsaalle, jonka luota avautuu hieno näköala Lloretin rannalle. Lloret de Marissa on lisäksi Water World -vesipuisto, jonka lukuisissa altaissa ja vesiliukumäissä viihtyvät kaikenikäiset.

Lloret de Marin yöelämä

Lloret de Mar on Costa Bravan alueen yöelämän keskus, jossa juhlinta jatkuu auringonnousuun saakka. Baarien ja yökerhojen laajassa valikoimassa riittää uusia paikkoja vaikka joka illalle. Voit aloittaa illanvieton nauttimalla cocktailin rantabaarissa ja siirtyä sen jälkeen jollekin trendikkäälle klubille. Jos haluat pysytellä ulkoilmassa meren äärellä, voit ottaa osaa vaikkapa ranta- tai venebileisiin.

Hotelleja jokaiseen makuun

Tjäreborgilla on Lloret de Marissa lähes kaksikymmentä hotellia, joiden luokitus vaihtelee kahdesta viiteen sydämeen, joten löydät täältä varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Jos haluat majoittua ylellisesti, suosittelemme Alva Park Costa Brava, joka sijaitsee rannalla Lloret de Marin laidalla. Jos säästät mieluummin rahat johonkin muuhun, valikoimassamme on paljon hyviä, yksinkertaisempia vaihtoehtoja yhtä hyvällä sijainnilla.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hyviä ravintoloita
  • Luksushotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Lloret del Mar

Tee matkahaku – Lloret del Mar