Matkat – Benidorm

Benidormissa nautit ihanasta ilmastosta, monipuolisesta viihdetarjonnasta ja upeista rannoista.

Benidorm sijaitsee Alicanten maakunnassa, Espanjan itäisellä Costa Blancan rannikolla. Joka vuosi tänne tulee matkailijoita koko Euroopan alueelta nauttimaan takuuvarmasti aurinkoisesta säästä, monipuolisesta viihdetarjonnasta sekä Euroopan parhaista rannoista. Benidorm on matkakohde, joka sopii kaikenlaisille lomailijoille. Rannat ovat lapsiystävällisiä ja viihdetarjonta on täällä ensiluokkaista – päätät itse miten haluat viettää lomasi. Benidormissa on myös paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia. Myös shoppailumahdollisuudet ovat täällä erinomaiset, sillä erilaisia kauppoja on satoja. Tarjolla on kaikkea mahdollista matkamuistoista merkkivaatteisiin.

Aurinkoa ja rantaelämää

Benidormin rannat ovat kerrassaan mahtavia. Kaksi päärantaa, Levante ja Poniente, ovat leveitä, loivasti syveneviä ja hienohiekkaisia rantoja. Huippusesongin aikaan rannalla saattaa olla täyttä varsinkin veden tuntumassa, mutta tilavalta rannalta löytyy varmasti paikka auringonottamiseen. Rannoilla on mahdollista harrastaa kaikenlaisia vesiurheilu- ja rantalajeja, kuten rantalentopalloa, vesihiihtoa, purjelautailua ja parasailingiä.

Aikuisten loma ilman lapsia Benidormissa

Jos matkustat ilman lapsia, valittavanasi Benidormissa on useita hyviä hotelleja. Ylellinen vaihtoehto on The Level At Meliá Villaitana, joka sijaitsee kahden golfkentän välissä, lyhyen matkan päässä Benidormin ulkopuolella. Hotellin palvelut ovat huippuluokkaa – täällä on viisi ravintolaa, viihtyisä spa-osasto ja upea uima-allasalue. Benidormissa voit todellakin keskittyä nauttimaan rentouttavasta lomasta. Jos haluat asua lähempänä rantaa ja keskustaa, suosittelemme tutustumaan Sol Costablancaan tai moderniin Flash Hoteliin, jossa on myös erinomaiset palvelut ja aikuisille lomailijoille sopiva ilmapiiri.

Lapsiystävälliset hotellit Benidormissa

Benidormissa on hyviä hotellivaihtoehtoja myös lasten kanssa matkustaville. Mainioita valintoja ovat esimerkiksi Sol Pelícanos Ocas sekä hieman ylellisempi Meliá Villaitana, joka toivottaa kaikenikäiset lomailijat tervetulleiksi valoisilla huoneillaan ja upeilla allasalueillaan.

Räätälöi omanlaisesi matka Benidormiin

Benidormiin matkustat Tjäreborgin reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Pidennetty viikonloppu? Kokonainen viikko? Tai mukavan rentouttava viikonloppuloma? Sinä valitset itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tekemistä ja näkemistä

Benidorm on todellinen golfaajien paratiisi. Täällä on paljon hyviä kenttiä, ja useat niistä sijaitsevat Tjäreborgin hotellien läheisyydessä. Jos matkustat perheesi kanssa, mainioita vierailukohteita ovat viisi erilaista teemapuistoa. Aqualandia on Espanjan suurin vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä ja muita ensiluokkaisia vesiaktiviteetteja. Terra Naturan eläintarhassa on yli 1500 eläinlajia, ja Mundomarissa voit ihastella kaikenlaisia meren eläimiä. Vaikka Benidorm on ensisijaisesti tehty turisteille, kaupungissa on myös vanhempia osia. Vanhakaupunki on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde, puhumattakaan näköalapaikoista, joista on henkeä salpaavat näkymät. Auton vuokraaminen on myös hyvä idea, sillä lähistöllä on paljon nähtävää. Päiväretkelle voit lähteä vaikka Alicanten tai Valencian suurkaupunkeihin.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Hotelleja aikuisille
 • Upeita rantoja
 • Vilkas yöelämä
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Benidorm

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
16°6°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
18°6°
6
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
20°8°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°10°
8
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
25°13°
9
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
29°17°
10
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
32°19°
11
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
32°20°
10
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°18°
8
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
25°14°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
21°10°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
17°7°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
Rannat
Benidormissa on useita rantoja. Molemmat päärannat, Levante ja Poniente, ovat leveitä, pitkiä ja lapsiystävällisiä.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika vaihtelee valitun lentoreitityksen mukaan.

Näin matkustat tänne

Benidormiin voit matkustaa reittilennolla mihin aikaan vuodesta tahansa. Lento laskeutuu Alicanten lentokentälle.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Alicanten lentokentältä Benidormin hotelleihin on n. 50 min (n. 55 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Benidormissa on monipuoliset ravintolavalikoimat. Täällä on kaikkea yksinkertaisemmista paikallisista ravintoloista hienoihin kansainvälisiin ravintoloihin.
Benidormissa yöelämä on huippuluokkaa vuorokauden ympäri.
Ostokset
Benidormissa on laajat valikoimat kauppoja, ja tarjolla on kaikkea mahdollista matkamuistoista merkkivaatteisiin.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Benidormissa on useita golfkenttiä, ja rannoilla on mahdollista harrastaa kaikenlaisia vesiurheilulajeja.
Kulkuyhteydet
Benidormissa voi liikkua bussilla, raitiovaunulla ja taksilla. Taksilla matkustaminen on suhteellisen edullista.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde, ei Tjäreborgin opaspalvelua.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Espanjan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Espanjan lähetystöstä/konsulaatista
.... Espanjan suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 6877080.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja on.

Aikaero

Aikaero Suomeen: -1 tunti.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Tee matkahaku