Matkat – Benidorm

Benidormissa nautit ihanasta ilmastosta, monipuolisesta viihdetarjonnasta ja upeista rannoista.
Benidorm sijaitsee Alicanten maakunnassa, Espanjan itäisellä Costa Blancan rannikolla. Joka vuosi tänne tulee matkailijoita koko Euroopan alueelta nauttimaan takuuvarmasti aurinkoisesta säästä, monipuolisesta viihdetarjonnasta sekä Euroopan parhaista rannoista. Benidorm on matkakohde, joka sopii kaikenlaisille lomailijoille. Rannat ovat lapsiystävällisiä ja viihdetarjonta on täällä ensiluokkaista – päätät itse miten haluat viettää lomasi. Benidormissa on myös paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä kansainvälisiä että paikallisia ruokia. Myös shoppailumahdollisuudet ovat täällä erinomaiset, sillä erilaisia kauppoja on satoja. Tarjolla on kaikkea mahdollista matkamuistoista merkkivaatteisiin.

Aurinkoa ja rantaelämää

Benidormin rannat ovat kerrassaan mahtavia. Kaksi päärantaa, Levante ja Poniente, ovat leveitä, loivasti syveneviä ja hienohiekkaisia rantoja. Huippusesongin aikaan rannalla saattaa olla täyttä varsinkin veden tuntumassa, mutta tilavalta rannalta löytyy varmasti paikka auringonottamiseen. Rannoilla on mahdollista harrastaa kaikenlaisia vesiurheilu- ja rantalajeja, kuten rantalentopalloa, vesihiihtoa, purjelautailua ja parasailingiä.

Aikuisten loma ilman lapsia Benidormissa

Jos matkustat ilman lapsia, valittavanasi Benidormissa on useita hyviä hotelleja. Ylellinen vaihtoehto on The Level At Meliá Villaitana, joka sijaitsee kahden golfkentän välissä, lyhyen matkan päässä Benidormin ulkopuolella. Hotellin palvelut ovat huippuluokkaa – täällä on viisi ravintolaa, viihtyisä spa-osasto ja upea uima-allasalue. Benidormissa voit todellakin keskittyä nauttimaan rentouttavasta lomasta. Jos haluat asua lähempänä rantaa ja keskustaa, suosittelemme tutustumaan Sol Costablancaan tai moderniin Flash Hoteliin, jossa on myös erinomaiset palvelut ja aikuisille lomailijoille sopiva ilmapiiri.

Lapsiystävälliset hotellit Benidormissa

Benidormissa on hyviä hotellivaihtoehtoja myös lasten kanssa matkustaville. Mainioita valintoja ovat esimerkiksi Sol Pelícanos Ocas sekä hieman ylellisempi Meliá Villaitana, joka toivottaa kaikenikäiset lomailijat tervetulleiksi valoisilla huoneillaan ja upeilla allasalueillaan.

Räätälöi omanlaisesi matka Benidormiin

Benidormiin matkustat Tjäreborgin reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Pidennetty viikonloppu? Kokonainen viikko? Tai mukavan rentouttava viikonloppuloma? Sinä valitset itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tekemistä ja näkemistä

Benidorm on todellinen golfaajien paratiisi. Täällä on paljon hyviä kenttiä, ja useat niistä sijaitsevat Tjäreborgin hotellien läheisyydessä. Jos matkustat perheesi kanssa, mainioita vierailukohteita ovat erilaiset teemapuistot. Yksi suosituimmista on Aqualandia, joka on Espanjan suurin vesipuisto. Täällä on vesiliukumäkiä ja muita ensiluokkaisia vesiaktiviteetteja. Vaikka Benidorm on ensisijaisesti tehty turisteille, kaupungissa on myös vanhempia osia. Vanhakaupunki on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde, puhumattakaan näköalapaikoista, joista on henkeä salpaavat näkymät. Auton vuokraaminen on myös hyvä idea, sillä lähistöllä on paljon nähtävää. Päiväretkelle voit lähteä vaikka Alicanten tai Valencian suurkaupunkeihin.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja aikuisille
  • Upeita rantoja
  • Vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Benidorm

Tee matkahaku – Benidorm