Bayahibeen pääset reittilennoilla, ja voit nauttia karibialaisesta unelmasta Dominikaanisen tasavallan etelärannikolla.
Bayahibe ei ole kovinkaan suuri, joten kylän toisesta päästä toiseen päähän kävelee noin vartissa. Pienelle alueelle mahtuu kuitenkin yllättävän paljon kaikenlaista. Kylässä on kourallinen kahviloita ja ravintoloita sekä kauppoja, joissa myydään käsitöitä. Kylän ulkopuolella, rannikon tuntumassa oleville saarille järjestetään sukellusretkiä ja muita mielenkiintoisia retkiä. Paikallinen elämänmeno sekoittuu hyvin turistielämän sekä rannikolla, kylän molemmin puolin olevien suurten hotellien kanssa. Bayahibeen pääsee kätevästi taksilla, ja kylässä kannattaa tehdä ensin pieni kävelykierros ja sen jälkeen istahtaa johonkin kahvilaan tarkkailemaan ihimisvilinää. Kaduilla näkee yhtä paljon turisteja kuin paikallisiakin.

Aurinkoa, hiekkaa ja nähtävyyksiä

Kun haluat matkustaa kauas jokapäiväisen kiireen ja stressin keskeltä, Bayahibe on hyvä vaihtoehto. Joka aamu moottoriveneet ovat rannalla valmiina viemään matkailijoita upeille Isla Saonan ja Catalinan saarille, joilla odottavat liidunvalkoiset rannat ja kristallinkirkas vesi. Myös hotellien Viva Dominicus Palace by Wyndham ja Viva Dominicus Palace by Wyndham edessä on Playa Dominicusin kaunis hiekkaranta. Bayahiben lähellä on myös La Romanan pieni, kodikas kaupunki, jossa on esimerkiksi maailman suurin sikaritehdas, Tabacaleria de Garcia. Tänne ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat nähdä kuinka käsin rullattuja sikareita valmistetaan. Kannattaa myös käydä tutustumassa Parque National del Este -luonnonpuistoon, jossa on yli 100 lintulajia, saaren alkuperäisasukkaiden luolamaalauksia, puhumattakaan kauniista Karibianmerelle avautuvista näköaloista.

Asu rannalla Bayahibessä

Kun lähdet Tjäreborgin matkalle, asut rannan tuntumassa, hieman kylän ulkopuolella. Useimpiin hotelleihin sisältyy All Inclusive, joten voit nauttia lomastasi kaikessa rauhassa. Täydellistä, kun matkustat lasten kanssa.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • All Inclusive
  • Upeita hiekkarantoja
  • Hotelleja aikuisille
  • Jännittäviä retkiä
  • Perhehotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Bayahibe

Tee matkahaku – Bayahibe