Hotellit (14)

Matkat – Punta Canan alue

Punta Canan alue on Dominikaanisen tasavallan aurinkoisinta aluetta, jossa on vaaleimmat hiekkarannat ja ehdottomasti parhaimmat hotellit.
Punta Canan alueen rannikko on parasta, mitä Dominikaanisella tasavallalla on tarjota. Ihanat rannat ja ensiluokkaiset All Inclusive -hotellit takaavat sen, että voit rauhassa keskittyä nauttimaan lomastasi ja elämästä. Tjäreborgilla voit matkustaa Atlantin äärellä sijaitsevalle Punta Canan rannalle ja hieman pienemmälle Bayahiben rannalle, joka on Karibianmerelle päin.

Punta Canan alueen rannat

Atlantin äärellä olevat rannat ovat todellisia unelmarantoja. Ne ovat kilometrejä pitkiä kultaisia hiekkarantoja, joilla huojuvat varjoa antavat palmut. Käytössä on rannan tuntumassa sijaitsevien hotellien palvelut, ja useita rantoja suojaa koralliriutta, joten rannat ovat suojassa aalloilta.

Ylellistä asumista Punta Canan alueella

Punta Canan alueella on useita luksushotelleja, kuten esimerkiksi Riu Palace Bavaro ja TRS Turquesa Hotel. Jos haluat viettää erityisen rentouttavaa ja helppoa lomaa, voit valita All Inclusiven, jolloin hintaan sisältyvät ateriat ja juomat sekä tietyt hotellissa järjestettävät aktiviteetit. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto on Punta Cana Resort & Spa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Punta Canan alue

Matkakohteet – Punta Canan alue

Punta Cana
  • Rannat
  • Ravintolat & baarit
  • Lapsiystävällisyys
Punta Canassa voit vietää huoletonta lomaa lähellä loputtoman pitkiä rantoja. Tarjolla on myös hyviä All Inclusive -hotelleja. Vaihtoehtoja on useita, matkustitpa lasten kanssa tai ilman.
Bayahibe
  • Rannat
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Rentoudu aurinkotuolissa ja nauti mukavasta rantaelämästä paratiisirannalla. Bayahibessa voit myös nauttia vesiurheilumahdollisuuksista sekä paikallisesta tunnelmasta kylän keskustassa.