Matkat – Buzios

Atlantin rannikolla sijaitsevassa eksoottisessa Buziosissa on rantoja, luontoa ja mukavan matkan päässä hyvät ostos- ja huvittelumahdollisuudet.
Buzios on niemimaa, joka ulottuu muutamia kilometrejä rannikolta ja Rio de Janeirosta itään. Kerrotaan, että Brigitte Bardot löysi alueen 1960-luvulla, ja hänen jalanjäljissään tänne alkoi tulla muitakin tunnettuja henkilöitä sekä tavallisia matkailijoita nauttimaan Buziosin rannoista, luonnosta ja pikkukylien rennosta tunnelmasta.

Buziosin kylä

Buzios on myös kylä, ja jossain vaiheessa lomaasi päädyt varmasti tänne. Buziosin kylässä voit nauttia mukavasta tunnelmasta, shoppailusta ja paikallisesta huvielämästä. Kylän mukulakivikaduilla, joita reunustavat varjoa antavat puut sekä talot pastellinvärisine ikkunaluukkuineen, on edelleen aistittavissa menneen siirtomaa-ajan tunnelmaa. Rua das Pedras -pääkadun varrella on vieri vieressä kauppoja, baareja, ravintoloita ja gallerioita, ja täällä on mukava viettää aikaa sekä päivisin että iltaisin oltuasi ensin kylän alapuolella olevalla rannalla. Auringon laskettua voit istahtaa johonkin kylän ravintolaan nauttimaan paikallisen keittiön antimista.

Tjäreborgin matkat Buziosiin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Buziosiin valittavanasi on eritasoisia hotelleja, aina keskitasoisista luksushotelleihin, koko niemimaan alueelta. Voit yhdistää Buziosin matkaasi myös vapaavalintaisen määrän päiviä Rio de Janeirossa, jolloin saat lomastasi irti kaiken mahdollisen. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Tutustu Buziosin ympäristöön

Buziosin ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa. Täällä on parisenkymmentä nimettyä rantaa, joista löydät varmasti mieleisesi. Lännen puolen rannat ovat rauhallisempia, ja Atlantin puolen rannoilla on isommat aallot, joten nämä rannat soveltuvat erinomaisesti surffareille. Osalla rannoista palmuja on vedenrajaan asti, ja avoimemmilla rannoilla on hyvin tilaa sekä lenkkeilijöille että rantahiekalla loikoilijoille. Ravintoloita ja rantabaareja on lähes kaikkialla, ja tarjolla on paikallisia erikoisuuksia, kuten acarajéja eli friteerattuja katkarapusämpylöitä. Kannattaa myös käydä Buziosin lähellä olevissa muissa kylissä, kuten viehättävässä Ossosissa, jossa on huvivenesatama tai Manguinhosissa, jossa voi tehdä ostoksia.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Boutique-hotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Buzios

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Buzios