Hotellit (19)

Matkat – Etelä-Amerikka

On helppo ymmärtää, miksi niin monet rakastuvat Etelä-Amerikkaan. Mitä odotatkaan tai mistä unelmoitkaan, tämä eksoottinen maanosa täyttää odotuksesi.
Kauniita rantoja, ilmiömäinen luonto, mielenkiintoinen historia, kiehtova kulttuuri ja upeat ruoka- ja viiniperinteet ovat vain muutamia houkutuksia lähtiessäsi tutustumismatkalle kiehtovaan Etelä-Amerikkaan.

Tjäreborgin matkat Etelä-Amerikkaan

Kun lähdet Tjäreborgin kautta matkalle Etelä-Amerikkaan, voit itse päättää lähtöpäivän sekä myös matkan pituuden. Varaa pelkät lennot, hotelliöitä tai kokoa itsellesi oma pakettimatka ja yhdistele lomaasi useampia kohteita. Tjäreborgin laajassa hotellivalikoimassa on tarjolla kaikkea mahdollista viiden tähden luksushotelleista yksinkertaisempiin majoitusvaihtoehtoihin.

Etelä-Amerikan nähtävyyksiä

Etelä-Amerikan matkalla tulet näkemään ja kokemaan paljon. Amazonin valtavan sademetsän lisäksi tällä mantereella on myös tarjolla paljon mielenkiintoista kulttuuria. Etelä-Amerikassa voit käydä tutustumassa maailmankuuluihin paikkoihin, esimerkiksi muinaiseen inkojen kaupunkiin, Machu Picchuun, Pääsiäissaariin sekä Rio de Janeiron Kristus-patsaaseen (Cristo Redentor), josta on tullut koko kaupungin symboli. Rio de Janeiron yöelämä on jo itsessään yksi nähtävyys, joka on itse koettava paikan päällä. Maailmankuulun Copacabana-rannan tuntumassa huvittelumahdollisuudet käyvät kuumana ja elinvoimaisena, ja meno jatkuu pitkälle yöhön. Rion Karnevaalit ovat sitä paitsi yhdet maailman tunnetuimmista festivaaleista ja ne ajoittuvat joka vuosi pääsiäistä edeltävän paaston alkuun.
Löydä hotellisi

Matkakohteet – Etelä-Amerikka

Brasilia
Tjäreborgilla matkustat Brasiliaan itsellesi sopivana ajankohtana ja voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat.