Sunprime Hotels

Spa

Jos haluat lomallasi nauttia hemmotteluista, kannattaa vierailla spa-osastollamme. Täällä on tarjolla monia ihania hoitoja päästä varpaisiin, kaikkea klassisesta kasvohoidosta koko vartalon hoitoihin. Voit itse valita hemmottelusi pituuden, sillä vaihtoehtoja on aina 15-25 minuutin express-hoidoista yli kolmen tunnin luksushoitoihin. Kaikista hoidoista vastaavat koulutetut iho- ja spa-terapeutit, jotka ovat paikalla sinua varten. Varaa siis jokin miellyttävistä hoidoista ja anna unelmien viedä.


Kasvohoidot

Kasvohoidot

Valittavanasi on ainutlaatuisia hierontatekniikoita, ihastuttavia tuoksuja, syväpuhdistavia kuorintoja sekä kasvonaamioita. Lisätietoja kasvohoidoista.

Vartalohoidot

Vartalohoidot

Hot oil -hieronta, aromahieronta, kuumakivihieronta vai perinteinen kokovartalohieronta? Lisätietoja vartalohoidoista.

Kädet, jalat & sääret

Kädet, jalat & sääret

Perinteinen pedikyyri, jalkakylpy, virkistävät naamiot ja tehokas jalkahieronta. Lue lisää käsi- ja jalkahoidoista.

Nauttikaa yhdessä spa-hoidoista

Spa Together tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia hoidoista yhdessä matkakumppanisi tai ystäväsi kanssa. Mikäli haluat varata paketin etukäteen, varaat haluamasi hoidon pituuden mukaan valitsemalla pienen (25 min), keskisuuren (50 min) tai ison (75 min) Spa-paketin. Perillä kohteessa voitte valita tarjolla olevista Spa Together -hoidoista sellaisen, joka sopii yhteen varaamasi hoitoajan kanssa. Molemmille varataan sama hoito.

Voitte valita seuraavista hoidoista:
Classic Massage: 25 min tai 50 min
Feet and Leg Massage: 25 min tai 50 min
Hot Stone Massage: 50 min
Face & Scalp Massage: 25 min
Sunprime Ritual: 75 min
Aroma Relax Massage, full body: 50 min tai 75 min
Hot Oil Massage: 25 min, 50 min tai 75 min
Uutuus kesällä 2017! Sense of Vacation 75 min

Spa-pakettimme


Valittavanasi on monia erilaisia spa-paketteja, jotka voit varata jo etukäteen.

Pieni Spa-paketti – 25 minuuttia

25 min, alk. n. 44 €. Valitse jokin 25 min hoidoistamme.

Keskisuuri Spa-paketti – 50 minuuttia

50 min, alk. n. 73 €. Valitse jokin 50 min hoidoistamme.

Iso Spa-paketti – 75 minuuttia

75 min, alk. n. 98 €. Valitse jokin 75 min hoidoistamme.

Luksusta yhdelle

90 min., alk. n. 105 €. Mikäli haluat lomallasi omaa aikaa, suosittelemme ”Luksusta yhdelle”-pakettia. Voit valita itsellesi jonkun mieleisen 90 minuutin hoidon. Nauti hemmottelusta ja laatuajasta. Tarjolla tietyissä Sunprime-hotelleissa.

Duo-paketti

50 min., alk. n. 115 €. Nauti lomallasi yhteisestä ajasta. Duo-pakettiin sisältyy vapaavalintainen 50 minuutin hoito, joka valitaan Spa Together -pakettiin sisältyvistä vaihtoehdoista. Duo-paketti on 2 hengelle ja molemmat saavat nauttia 50 minuutin hoidosta. Oikein rentouttava hetki yhdessä! Tarjolla tietyissä Sunprime-hotelleissa.

Luksusta kahdelle

Juhlista lomaasi kuohuviinillä, laadukkaalla tummalla suklaalla ja tuoreilla hedelmillä tai mansikoilla, ja jaa rentouttava kokemus spa-osastollamme. Pakettiin sisältyy vapaavalintainen 25 minuutin hoito kahdelle. Tervetuloa nauttimaan! Luksusta kahdelle -paketin voi varata ainoastaan etukäteen, ennen matkaa. Hoito on saatavilla seuraavissa hotelleissa: Sunprime Atlantic View, Sunprime Waterfront, Sunprime Palma Beach ja Sunprime Miramare Beach. Hinta alk. n. 90 €

Näin varaat!

Omat sivut -osiosta voit varata Spa-paketin ja liittää sen varsinaiseen matkavaraukseesi. Halutessasi voit tietenkin myös soittaa meille numeroon 09 123 71.

Ikäraja spa-osastoille on 16 vuotta.

Varaa jo etukäteen

Mikäli kaipaat täydellistä rentoutusta ja haluat olla varma, että myös saat haluamasi hoidot, niin voit varata hoidot jo etukäteen matkavarauksesi yhteydessä. Hoidon ajankohta (kellonaika ja päivä) sekä tarkempi sisältö sovitaan perillä kohteessa. Toki hoidot voi myös varata paikan päällä, mikäli tilaa on. Spa-hoitolan hoidot tuovat taatusti mukavan lisäsäväyksen lomaasi.

*Sunprime Numa Beachin (Turkki) ja Suprime Kamala Beachin (Thaimaa) spa-paketit voidaan varata ainoastaan paikan päällä, ei etukäteen.


Valikoima ja hinnat vaihtelevat eri Sunprime-hotelleissa.