Sunprime Hotels

Sunprime Restaurant

Kun heräät, on buffetaamiainen jo katettu valmiiksi. Aurinko on noussut ylös ja tänään, kuten myös kaikkina muina päivinä, tarjoilemme aamiaisen, lounaan, illallisen sekä kevyttä iltapalaa. Illallisajan koittaessa kannattaa tutustua lähemmin viinilistaan. Saatat tehdä paikallisia löytöjä, törmätä tuttuihin omiin suosikkeihisi sekä uusiin, maukkaisiin yllätyksiin. Istu alas ja nauti. Pitkän kaavan mukaan.


Sunprime Restaurant

Sunprime Restaurant

Sunprime–hotelleissa ravintoloiden sisustus on tyylikäs, tunnelma on rento ja ruoka on hyvin valmistettua. Ammattitaitoiset kokit käyttävät ruuanvalmistuksessa vain parhaimpia raaka-aineita saadakseen aikaan monipuolisen ja herkullisen valikoiman kansainvälisiä ruokia ja paikallisia erikoisuuksia.


Sunprime Breakfast

Sunprime Breakfast

Joka päivä klo 07.30–10.30 ravintolan kokit kattavat pöytään runsaan ja maukkaan aamiaisbuffetin, jonka voit ostaa lisämaksusta. Tarjolla on erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Pöydässä on lisäksi erilaisia mehuja, smoothie-juomia sekä jogurttia lisukkeineen. Keittiöstämme tarjoilemme lisäksi aamiaiseen sisältyviä lämpimiä ruokalajeja.


Sunprime All Inclusive

Sunprime All Inclusive

Todelliseen hemmotteluun voit valita Sunprime All Inclusiven, jolloin syöt ja juot niin paljon kuin haluat ja laskusta ei tarvitse välittää. Sunprime All Inclusiveen sisältyy aina hotellin suosittu buffetaamiainen. Lounas ja illallinen tarjoillaan joko buffetpöydästä tai ruuat valitaan listalta riippuen ruokailijoiden määrästä. Helppoa ja ennenkaikkea hyvää! Varaa ajoissa, paketteja on vain rajoitettu määrä.
Sunprime All Inclusive

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu kaikkiin ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusive on muihin ateriapaketteihin verrattuna paljon parempi vaihtoehto. Aamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla kymmenenä päivänä neljästätoista). Tietyissä hotelleissa voit liittää tarjouspakettiin myös edullisen lounaan viitenä päivänä (tai 10 mikäli olet kahden viikon lomalla)! Näinä kahtena päivänä, jolloin lounasta ja illallista ei ole sisällytetty pakettiin, voit syödä ulkona missä haluat. Ja sinulta ei jää mitään maksettuja aterioita väliin.
Sunprime Inclusive


Take away

Take away

Jos mielummin haluat ruokailla omalla parvekkeellasi tai terassillasi, niin se sujuu ongelmitta. Prime Kitchenissä on myös take away -mahdollisuus.


Baarimenu

Baarimenu

Jos mielesi tekee jotain kevyempää lounaaksi tai päivälliseksi Prime Lounge -baarissa on tarjolla hyviä vaihtoehtoja, esimerkiksi juustolautanen tai voileipiä.


Aamiaispaketti

Aamiaispaketti

Jos haluat syödä aamiaista ennen ravintolan aukeamista, voit tilata aamiaispaketin vastaanotosta. Tarkemman ajan, mihin mennessä paketti tulee tilata, saat hotellista. Paketin voit käydä noutamassa vastaanotosta.


Valikoima voi vaihdella eri Sunprime-hotelleissa.