Matkat – Frankfurt

Historiallisia nähtävyyksiä, ostoksia, ravintoloita ja vilkas huvielämä. Viikonloppumatkalla Frankfurtiin ehdit nähdä ja kokea paljon.
Frankfurtin matkallasi tulet huomaamaan, että kaupungissa on paljon pilvenpiirtäjiä, joten kaupunkikuva on hyvin erilainen kuin muissa Euroopan kaupungeissa. Kaupungin keskusta muistuttaa paremminkin amerikkalaista suurkaupunkia kuin eurooppalaista. Kaupungin halki virtaa Mainjoki, jonka eteläisellä rannalla on runsaasti erilaisia museoita. Frankfurt on kuuluisa korkeatasoisista museoistaan ja harvassa kaupungissa on niin tiheästi museoita kuin Frankfurtissa. Useat museot sijaitsevat rantapromenadin varrella, joka on suosittu kävely- ja lenkkeilyalue.

Historialliset nähtävyydet

Suuri osa historiallisista nähtävyyksistä sijaitsee Römerin ympäristössä. Römerillä oikeastaan tarkoitetaan Frankfurtin vanhaa kaupungintaloa ja sen viereisiä rakennuksia, mutta nykyään Römeriksi kutsutaan myös rakennusten vieressä sijaitsevaa aukiota. Römer on todella suosittu vierailukohde, jossa on mukava tunnelma. Römerin ympäristössä on paljon ravintoloita ja kauppoja.

Tjäreborgin Frankfurt

Euroopan suurin lentokenttä ja liikennöidyin juna-asema ovat ansaitusti tehneet Frankfurtista valtavan liikenteen solmukohdan. Kun varaat Tjäreborgin matkan Frankfurtiin, voit valita useista korkeatasoisista hotelleista. Useat hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla joen pohjoispuolella, kävelymatkan päässä keskusrautatieasemalta.

Muiden mielipiteet kohteesta Frankfurt

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Frankfurt