Hotellit (119)

Matkat – Saksa

Saksassa pääset nauttimaan mielenkiintoisesta kulttuurielämästä, monipuolisista ostosmahdollisuuksista, laajasta ravintolatarjonnasta sekä vilkkaasta viihde-elämästä.
Tjäreborgilla voit matkustaa Saksan suurkaupunkeihin, joita ovat muun muassa Berliini, pohjoisessa sijaitseva Hampuri sekä eteläinen München. Valitsitpa sitten minkä kohteen tahansa voit itse päättää matkasi pituuden ja ajankohdan ja nauttia eurooppalaisen suurkaupungin tarjonnasta juuri niin kauan kuin itse haluat. Münchenin kuuluisat Oktoberfest-olutjuhlat houkuttelevat syksyisin kävijöitä koko maailmasta, ja nämä juhlat ovat varmasti ikimuistoinen elämys.

Saksalainen ruokakulttuuri

Jos haluat tutustua paikalliseen kulttuuriin perin pohjin, kannattaa maistella paikallisia herkkuja, kuten currywurstia, hapankaalia tai keitettyjä taikinanyyttejä, joita kutsutaan knöödeleiksi. Ruuan kanssa juodaan tavallisesti olutta, ja ruokailun päätteeksi voidaan nauttia saksalaista yrttilikööriä Jägermeisteria. Saksalaisella ruokakulttuurilla on ollut suuri vaikutus myös pohjoismaisiin ruokailutottumuksiin, sillä nykyään braatvursti, potkaruuat ja wieninleikkeet ovat suosittuja täälläkin.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Saksa

Matkakohteet – Saksa

Lisää kohteita - Saksa
Berliini
Hotellihuone vai huoneisto? Keskellä keskustaa vai hieman kauempana? Tjäreborgilta löydät kaikki vaihtoehdot.
Frankfurt
Historiallisia nähtävyyksiä, ostoksia, ravintoloita ja vilkas huvielämä. Viikonloppumatkalla Frankfurtiin ehdit nähdä ja kokea paljon.
Hampuri
Hampurin matkallasi voit kierrellä nähtävyydeltä toiselle, käydä ostoksilla ja huvittelemassa ja nauttia hyvästä ruuasta. Hampurista löytyy jokaiselle jotakin, ja lentoaika on vain kaksi tuntia.
München
Baijerin pääkaupunki München on moderni suurkaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa.