Hotellit (185)

Matkat kohteeseen Saksa

Saksassa pääset nauttimaan mielenkiintoisesta kulttuurielämästä, monipuolisista ostosmahdollisuuksista, laajasta ravintolatarjonnasta sekä vilkkaasta viihde-elämästä.

Tjäreborgilla voit matkustaa Saksan suurkaupunkeihin, joita ovat muun muassa Berliini, pohjoisessa sijaitseva Hampuri sekä eteläinen München. Valitsitpa sitten minkä kohteen tahansa voit itse päättää matkasi pituuden ja ajankohdan ja nauttia eurooppalaisen suurkaupungin tarjonnasta juuri niin kauan kuin itse haluat. Münchenin kuuluisat Oktoberfest-olutjuhlat houkuttelevat syksyisin kävijöitä koko maailmasta, ja nämä juhlat ovat varmasti ikimuistoinen elämys.

Saksan Formula 1

Tiesithän, että Tjäreborgin kautta voit varata formulamatkan Saksaan? Saksan Grand Prix -kisat järjestetään vauhdikkaalla Hockenheimin radalla, joka sijaitsee Heidelbergin ulkopuolella, Frankfurtin ja Stuttgartin välissä. Varatessasi formulamatkan Tjäreborgin kautta asut keskeisellä sijainnilla Heidelbergissä, ja matkan hintaan sisältyvät edestakaiset kuljetukset formularadalle.

Saksalainen ruokakulttuuri

Jos haluat tutustua paikalliseen kulttuuriin perin pohjin, kannattaa maistella paikallisia herkkuja, kuten currywurstia, hapankaalia tai keitettyjä taikinanyyttejä, joita kutsutaan knöödeleiksi. Ruuan kanssa juodaan tavallisesti olutta, ja ruokailun päätteeksi voidaan nauttia saksalaista yrttilikööriä Jägermeisteria. Saksalaisella ruokakulttuurilla on ollut suuri vaikutus myös pohjoismaisiin ruokailutottumuksiin, sillä nykyään braatvursti, potkaruuat ja wieninleikkeet ovat suosittuja täälläkin.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Saksassa?
Tjäreborgin kohteet Saksassa ovat Berliini, München, Hampuri ja Frankfurt. Paras aika matkustaa Saksaan on kesällä, toukokuusta syyskuuhun. Kesä on valoisinta ja lämpimintä aikaa, päivän keskilämpötilat ovat n. 18-24 °C. Sateita esiintyy vuoden ympäri ja ne ovat jakaantuneet suhteellisen tasaisesti eri kuukausille. Talvella saattaa myös sataa lunta. Alkusyksy on miellyttävä ja kuiva, päivien keskilämpötila syyskuussa on noin 20 °C ja lokakuussa noin 13 °C. Marras- ja joulukuussa sateiden mahdollisuus lisääntyy ja lämpötila laskee noin 2-7 °C:seen. Tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa on edelleen viileää, kunnes kevään kynnyksellä huhtikuussa lämpötila kohoaa jälleen 13-14 °C:seen. Sen jälkeen sää lämpenee nopeasti, ja jo toukukuussa lämpömittarissa on vajaa 20 °C.

Matkat kohteessa Saksa

Berliini
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
  • Ruoka & juoma
Hotellihuone vai huoneisto? Keskellä keskustaa vai hieman kauempana? Tjäreborgilta löydät kaikki vaihtoehdot.
Frankfurt
Historiallisia nähtävyyksiä, ostoksia, ravintoloita ja vilkas huvielämä. Viikonloppumatka Frankfurtiin sopii sinulle, joka et halua matkustaa samoihin kohteisiin, joihin kaikki muut matkustavat.
Hampuri
Hampurin matkallasi voit kierrellä nähtävyyksiltä toiselle, käy ostoksilla ja huvittelemassa ja nauti hyvästä ruuasta. Hampurista löytyy jokaiselle jotakin, ja lentoaika on vain kaksi tuntia.
München
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
  • Ostokset
Baijerin pääkaupunki München on moderni suurkaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa.
Saksan Grand Prix

Perinteikäs kisa perinteisellä formularadalla.
Lähde Tjäreborgin formulamatkalle ja koe Saksan osakilpailu matkalla jonka tulet muistamaan aina.

Tee haku kohteeseen Saksa