Similan Islands, yhdeksän saarta

Similan Islands on yksi Thaimaan tunnetuimmista saariryhmistä. Saaret tunnetaan kauniista rannoistaan sekä snorklaus- ja sukellusmahdollisuuksistaan. Yksinkertainen aamiainen, lounas, snacksit ja virvokkeet sisältyvät hintaan.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Joka päivä.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki noin klo 4-19.
 • Hinta:
  4300 THB per aikuinen, 2850 THB per lapsi.

  Ilmoitetut hinnat ovat voimassa talvikaudella 2023–2024. Hinnat talvikaudella 2024–2025: aikuiset 4600 THB, lapset 3150 THB. Lapsihinta koskee 4–12-vuotiaita. Hintaan sisältyy yksinkertainen aamiainen, lounas ja snacksit veneessä sekä virvokkeita. Muita juomia voi ostaa veneestä.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Ikäraja :
  Osallistuaksesi tälle retkelle sinun tulee olla vähintään 4 -vuotias.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe ja aurinkovoidetta, jossa on suuret suojakertoimet. Lämmin pusero on myös hyvä ottaa mukaan, sillä ilmastoidussa bussissa saattaa tulla kylmä.
 • Muuta:
  Snorklausvarusteet voi lainata. Emme suosittele retkeä selkävaivoista kärsiville. Vakuutussyistä raskaana olevat ja yli 75-vuotiaat eivät voi osallistua tälle retkelle. Jos olet herkkä koville äänille, suosittelemme ottamaan korvatulpat mukaan. Moottorin äänet kuuluvat tietyille istumapaikolle kovemmin. Passi tai passin numero on oltava retkellä mukana. Huomioithan, että bussimatka kestää noin 1,5-2,5 tuntia liikenteestä riippuen.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Bussi tulee hakemaan sinut aikaisin aamulla hotellistasi ja vie sinut Markham Cafén vieressä sijaitsevalle Tao-Than Pier -laiturille Khao Lakissa. Täältä matka jatkuu veneellä Similan Islands -saarille, jossa pidämme ensimmäisen pysähdystauon Donald Duck Bayssä. Perillä sinulla on aikaa ottaa aurinkoa ja uida sekä vaeltaa ylös Sail Rockille nauttimaan luonnosta ja ihailemaan näkymiä.

Seuraavan kerran pysähdymme Princess Bayssä, jossa myös tarjoillaan lounas. Voit valita, haluatko viettää aikaa Princess Bayssä vai kävellä Honeymoon Beachille, tai miksipäs et tekisi molempia? Ehdit hyvin ottaa aurinkoa, uida ja snorklata, ennen kuin iltapäivällä palaamme takaisin Phuketiin.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.