The rainforest tour – Sademetsä

Tällä retkellä pääset tutustumaan Gran Canarian vihreimpään puoleen. Pääset vierailemaan muinaiseen sademetsään, pulahtamaan luonnonaltaisiin, oppimaan alueen luonnosta ja maistamaan paikallisia tuotteita.

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Maanantai ja torstai.
 • Kesto:
  Kokopäiväretki
 • Hinta:
  98 EUR per aikuinen, 78 EUR per lapsi.

  Yksinkertaisia maistiaisia paikallisilta tuottajilta sisältyy hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Kestävät ja mukavat vaatteet, urheilukengät, uimavarusteet, pyyhe, vaihtovaatteet, sadetakki, aurinkorasva, vettä ja jotain helpompaa syötävää, kuten voileipä ja hedelmä.
 • Muuta:
  Päivän aikana vaellamme noin 3 km. Retkeä ei suositella raskaana oleville tai henkilöille, jotka ovat toipumassa tai kuntoutumassa jostakin vammasta. Alle 18-vuotiaat lapset vain aikuisen seurassa. Enintään kaksi lasta per retki.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Aloitamme retken Firgasin kylästä, jossa tutustumme paikalliseen kulttuuriin. Kylästä on myös upeat näkymät Barranco de Azuajen rotkoon ja Barranco de La Virgeniin. Näkymät antavat meille hyvän käsityksen siitä, kuinka suuri muinainen sademetsä on.

Lyhyen bussimatkan jälkeen saavumme Barranco de Azuaje -rotkon pohjalle, jossa vaellamme upeassa luonnossa. Täällä voit nähdä muun muassa vanhan kylpylän rauniot. Kuljemme Laurisilvametsän vesialueiden läpi, joissa on mahdollisuus kastaa varpaat luonnonaltaissa.

Vaelluksen jälkeen vierailemme luomutilalla. Siellä kuulet luomutilan toiminnasta ja siitä, kuinka tärkeää vesi on tilalla sekä koko Gran Canarialle. Täällä pääsemme myös maistamaan tuoreita hedelmiä ja muita paikallisia tuotteita.

Päivän viimeinen pysähdyspaikka on kalastajakylässä, jossa nautimme virkistävästä uintihetkestä luonnonaltaissa ennen kuin lähdemme kohti hotelleja.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.