Hvar ja Bol - Kaksi Kroatian helmeä

Lähde ihanalle kokopäiväretkelle Hvarin saarelle ja Bolin kylään nauttimaan kauniista luonnosta, historiallisista paikoista ja kauniista rannoista!

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Tiistai
 • Kesto:
  Kokopäiväretki , noin klo 8-19.
 • Hinta:
  50 EUR per aikuinen, 25 EUR per lapsi.

  Ilmoitettu hinta on alkaen hinta. Retken hinta vaihtelee sen mukaan, missä lomakohteessa asut, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen saadaksesi lisätietoa. Yksinkertainen lounas ja juoma sisältyvät hintaan.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Uimavarusteet, pyyhe, aurinkovoide, vesipullo ja käteistä rahaa.
 • Muuta:
  Jotta retki voidaan toteuttaa Tucepissa ja Makarskassa asuville vieraille, osallistujia tulee olla vähintään kuusi.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Lähde viettämään ihanaa päivää merellä. Tämä retki sopii kaikenikäisille. Vene lähtee liikkeelle Brelan satamasta ja suuntaa ensin kohti Baska Vodaa, josta noudetaan lisää retkelle osallistujia. Tämän jälkeen matka jatkuu kauniille Adrianmerelle. Saamme ihailla kallioisia, metsäisiä saaria ja kimmeltäviä aaltoja. Jos olemme onnekkaita, saattavat delfiinit liityä seuraamme leikkimään veneen aaltoihin.

Hetken kuluttua saavumme Hvarin saarelle ja pieneen rauhalliseen Jelsan kylään. Meillä on runsaasti aikaa kuljeskella satamassa tai kierrellä pienillä kujilla ja nauttia vaikkapa viilentävä juoma kahvilassa. Palattuamme veneeseen tunnemme vastagrillatun kanan ja kalan tuoksun, sillä nyt on lounaan aika.

Sillä aikaa kun nautimme lounasta, venee lipuu kohti Bracin saarta ja tyylikästä Bolin pikkukaupunkia. Perillä sinulla on kolme tuntia omaa aikaa tehdä mitä mielesi tekee. Voit tutustua hienostuneisiin ostosmahdollisuuksiin, vierailla dominikaaniluostarissa tai mennä 20 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalle Kroatian kuuluisimmalle rannalle: Zlatni Ratille, joka on ehkäpä maan kuvatuin postikorttimaisema. Kyseessä on puolen kilometrin pituinen valkoinen ranta, jota meri reunustaa kolmelta puolelta. Ranta muuttaa muotoaan sään ja vuoroveden mukaan, joten seuraavan kerran rannalla vieraillessasi se ei välttämättä näytä ihan samalta.

Luvassa on taatusti ikimuistoinen ja mukava lomapäivä. Saat nauttia auringosta ja uimisesta sekä vierailla kahdella Kroatian monista saarista. Yksinkertaisesti täydellinen päivä merellä!
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.