Matkat – Taghazout

Surffaajat eri puolilta maailmaa saapuvat Taghazoutiin, joka oikeastaan on vain pieni kalastajakylä useita kilometrejä pitkien hiekkarantojen tuntumassa.
Haluatko asua hyvin ja viettää lomasi joogan parissa, surffaten tai hyvinvointisi on sinulle muuten tärkeää, silloin Taghazout on hyvä valinta. Kylä on onnistunut säilyttämään alkuperäisen charminsa. Täällä kaikki tuntevat toisensa ja iltaisin kokoonnutaan johonkin kylän ravintoloista syömään juuri pyydystettyjä merenherkkuja edullisesti.

Tjäreborgin matkat Taghazoutiin

Varaamalla matkan Tjäreborgilta Taghazoutiin valittavanasi on kaksi korkeatasoista hotellia, jotka sijaitsevat hieman kylän ulkopuolella. Rantahotelli Paradis Plage Surf, Yoga & Spa Resort sopii erittäin hyvin varsinkin surffaamisesta ja joogasta kiinnostuneille. Hyatt Place Taghazout Bay on erittäin korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee 18-reikäisen golfkentän vieressä. Kun varaat matkan Taghazoutiin Tjäreborgilta, päätät itse, kuinka kauan haluat lomailla ja milloin haluat matkustaa.

Lähde tutkimusmatkalle lähiympäristöön

Jos haluat lähteä tutustumaan hotellialueen ulkopuolelle, Taghazoutin kylään pääsee helposti taksilla. Taghazoutissa voit nauttia rantaelämästä, syödä jossakin kylän viehättävässä ravintolassa tai tehdä hyviä löytöjä kylän kaupoissa. Jos kaipaat enemmän vilinää ympärillesi tai haluat enemmän ostosmahdollisuuksia ja huvielämää, Agadiriin on matkaa vain parisenkymmentä kilometriä. Taghazoutista pääsee paikallisbussilla Agadiriin useamman kerran päivässä.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Surffaajien paratiisi
  • Upeita hiekkarantoja
  • Luksushotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Taghazout

Tee matkahaku – Taghazout