Matkat – Agadir

Agadirissa on hyviä hotelleja, vilkas satama, paikalliskortteleita, viihtyisä ranta ja hieno rantapromenadi.
Agadir on moderni rantakohde Marokossa. Täällä on upea hiekkaranta, hyvät golfkentät ja tasokkaita hotelleja, jotka sijaitsevat Boulevard 20 Août -kadun varrella. Agadirissa tulet varmasti viettämään aikaa Cornichen rantapromenadilla, joka on luonnollinen kohtaamispaikka päivisin ja iltaisin. Rantapromenadin äärellä on mukavia baareja ja ravintoloita, joissa syöt hyvin ja edullisesti. Paikallisilla souk-markkinoilla voit tehdä edullisia ja mielenkiintoisia löytöjä.

Rantoja ja nähtävyyksiä

Agadirissa sekoittuu mielenkiintoisella tavalla vanha arabialainen kulttuuri sekä ranskalainen siirtomaa-ajan tyyli. Ranta on pitkä ja matala, ja sen läheisyydessä on kauppoja, ulkoilmakahviloita ja kansainvälisiä ravintoloita. Arabialaisilla souk-markkinoilla on tarjolla muun muassa mausteita, vaatteita, hopeakoruja ja kauniita mattoja. Muista tinkiä! Agadirista on helppo lähteä tutustumaan Atlasvuoriston ikivanhoihin kyliin tai satumaiseen Marrakechiin, joka ihastuttaa ihmisvilinällään ja mainiolla tunnelmallaan. Ehdottomasti suositeltava kohde on myös 900 vuotta vanha Taroudantin kaupunki, joka sijaitsee kahdeksankymmenen kilometrin päässä Agadirista.

Tjäreborgin matkat Agadiriin

Yksi asia on Agadirissa varma: hotelleissa saat varmasti vastinetta rahoillesi. Tjäreborgin hotellivalikoimassa on useita erilaisia ja eritasoisia hotelleja, joista löydät varmasti mieleisesi. Jos haluat viettää rentoa lomaa suuremmassa resortissa, mainio vaihtoehto on Top Selection -hotellimme Riu Palace Tikida Agadir. Tämä korkeatasoinen ja suosittu hotelli sijaitsee suoraan leveällä ja pitkällä rannalla, ja hotellissa on myös upea allas-alue. Toinen suosittu hotellivaihtoehto on Hotel Timoulay & Spa Agadir , joka on siisti pienempi hotelli. Tässä hotellissa on uima-allas sekä lastenallas, ja se sijaitsee kävelymatkan päässä rannalta. Matkustaessasi Agadiriin Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Pitkä rantapromenadi
  • Eritasoisia hotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Agadir

Tee matkahaku – Agadir