Matkat – Kolymbia

Aikaisemmin Kolymbian kylä oli yhtä suurta aprikoosien viljelyaluetta. Kaunis ja rauhallinen kylä on nykyään ihanteellinen lomakohde.
Nykyään Kolymbiassa on noin nelisenkymmentä hotellia ja kylän pienen keskustan ympärillä on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Kylässä voi edelleen aistia paikallisen ja rauhallisen tunnelman. Kolymbia sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat lomallasi rentoutua ja nauttia olostasi. Halutessasi sinulla on kuitenkin mahdollisuus lähteä tutustumaan lähellä oleviin saaren nähtävyyksiin ja huvittelumahdollisuuksiin.

Tekemistä ja näkemistä

Kolymbian lähellä on paljon nähtävyyksiä ja useita hienoja rantoja. Kolymbia sijaitsee kauniin Lindoksen kylän ja Rodoksen kaupungin välissä. Lindoksessa mielenkiintoinen nähtävyys on Akropoliksen linnoituksen rauniot, ja Rodoksen kaupungissa on paljon ravintoloita, kauppoja ja huvittelumahdollisuuksia. Ihan Kolymbian lähellä on Afandoun ja Archangeloksen kylät, jotka ovat myös näkemisen arvoisia. Sekä bussilla että taksilla pääsee liikkumaan hyvin, mutta suosittelemme kuitenkin vuokra-autoa.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Hotelleja, joissa spa
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Rauhallinen lomakohde
  • Kilometrien pituisia rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Kolymbia

Tee matkahaku – Kolymbia