Matkat – Faliraki

Falirakissa voit asua luksustyyliin yhdellä Rodoksen parhaimmista rannoista, hotellissa on spa ja myös All Inclusive sisältyy hintaan.
Rodoksen itärannikolla sijaitseva Faliraki on toimiva turistikohde, jossa on paljon ravintoloita ja huvielämää pääkadun varrella sekä sen lukuisilla rantaan johtavilla poikkikaduilla. Turistit tulevat lomailemaan Falirakiin kaikkialta Euroopasta, ja täällä on sekä vilkas yöelämä että erinomaiset rannat. Kilometreien pituinen ranta on hyvin suojaisa, joten aallot nousevat harvoin korkeiksi. Keskellä rantaa on hauska vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä ja muita vesiaktiviteetteja, jotka sopivat niin pienille kuin suuremmillekin lapsille – kuten myös itse ranta.

Asu hyvin Falirakissa

Kun haluat asua tasokkaasti, niin Falirakissa on paljon hyviä vaihtoehtoja tarjolla. Lasten kanssa matkustaville suosituksemme on Top Selection -hotelli La Marquise, jossa on mm. upea allasalue. Falirakissa monissa hotelleissa on myös spa-osasto, joten voit halutessasi hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla. Ja kun haluat nauttia All Inclusiven antimista, monissa hotelleissa All Inclusive sisältyy jo automaattisesti hintaan.

Tekemistä ja näkemistä Falirakissa

Jos haluat oppia sukeltamaan, muutaman kilometrin päässä pohjoiseen päin sijaitsevassa Kallithean kylässä on sukelluskoulu. Ylhäältä kylästä löytyy useita baareja pubeja. Kun matkustat Tjäreborgilla, sinulla on lähelläsi kaikki, mitä Falirakilla on tarjottavana. Jos kaipaat vilkasta yöelämää, kannattaa suunnata 15 kilometrin päässä sijaitsevaan Rodoksen kaupunkiin. Kaupungissa on runsaasti huvittelumahdollisuuksia upeassa ympäristössä. Vanhankaupungin muurien sisäpuolella on ainutlaatuinen tunnelma: kapeita kujia, tavernoja, viehättäviä pieniä toreja, suihkulähteitä ja kukkakäynnösten peittämiä keskiaikaisia taloja.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • All Inclusive
  • Hotelleja, joissa spa
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Faliraki

Tee matkahaku – Faliraki