Kappa Apartments

Kappa Apartments on pieni, moderni hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä yhtä saaren parhaista rannoista - Faliraki Beach. Hotelli sijaitsee
Falirakin kävelykadulla, jonka varrella on baareja ja ravintoloita, joten huvittelumahdollisuudet ovat heti oven ulkopuolella. Ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.
Hotellin valoisissa
ja moderneissa kahden hengen huoneissa ja huoneistoissa on parveke tai terassi. Jos haluat laittaa ruokaa lomasi aikana, varaa huoneisto, joten voit halutessai valmistaa yksinkertaisia ruokia. Lähialueen ruokakaupoista voit ostaa raaka-aineita.
Kappa Apartmentsin vieraat voivat käyttää Irinna-hotellin uima-allasta. Irinna sijaitsee Falirakin ulkopuolella. Kun haluat lähteä tutustumaan Rodoksen saaren muihin osiin, suosittelemme vuokraamaan auton tai osallistumaan jollekin mielenkiintoisista retkistämme.
Kappa Apartments sopii sinulle, joka haluat asua lähellä vilkasta katu- ja yöelämää. Hotelli on suosittu nuorison keskuudessa ja äänekästä menoa riittää kellon ympäri.

Nettiyhteys

WiFi koko hotellissa sisältyy hintaan
WiFi huoneissa sisältyy hintaan

Lisätiedot

Hotellissa ei ole vastaanottoa. Saapuessasi Tjäreborgin opas antaa sinulle kertakäyttökoodin huoneesi/huoneistosi oven sähkölukkoon. Koodilla pääset sisään huoneeseen/huoneistoon. Huoneen/huoneiston sisältä löydät avaimet, joita käytät oleskelusi aikana. Koodi muuttuu käyttökelvottomaksi heti kun olet avannut huoneen/huoneiston oven.

Pysäköinti yleisellä parkkipaikalla
Rakennettu 1970
Kunnostettu 2017
1 rakennus(ta)
2 kerros(ta)
11 huonetta/huoneistoa
Matkatavarasäilytys

Palvelumme kohteessa

Tjäreborgin sovelluksesta löydät lisätietoa lomakohteestasi ja paljon muuta hyödyllistä tietoa sekä ennen matkaa että matkan aikana. Saat meihin helposti yhteyttä, kun haluat matkasi aikana esimerkiksi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeemme sekä lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia klo 8–20.

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät ympäristöveron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelli- ja huoneistoluokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelli- ja huoneistoluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

Maaliskuu-lokakuu
1–2 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 7,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 10,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Marraskuu-helmikuu
1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Virallinen luokitus puuttuu
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  Hotellitiedot
  • Uima-allas
   Ei
  • Lastenallas
   Ei
  • Baari
   Ei
  • WiFi
   On
  • Hissi
   Ei
  • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
   Kyllä
  • Minimarket
   Ei
  • Siivous (krt/vk)
   6
  • Paikallinen keskusta
   0 m
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus
   200 m

  HINNAT JA VARAAMINEN